x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Retrogradarea, minut cu minut

Retrogradarea, minut cu minut

04 Iun 2004   •   00:00

Ultimele 90 de minute ale acestei editii de campionat au oferit momente de suspans, pline de dramatism. La finele lor s-au aflat si ultimele doua necunoscute: Ceahlaul si Petrolul vor juca la anul in B.

SORIN ANGHEL

Runda de sfarsit a sezonului a contat numai pentru echipele din zona de jos a clasamentului. FCM Bacau, Ceahlaul si Petrolul s-au luptat pentru un loc in Divizia A, in vreme ce FC Oradea a tras pentru a realiza baremul minim de puncte. Bacauani, nemteni sau ploiesteni, au fost toti cu urechile ciulite catre aparatele de radio.

ORA 17:00. S-a dat stratul ultimei etape. La aceasta ora, FCM Bacau era deasupra liniei, iar Ceahlaul si Petrolul aveau valizele pregatite pentru matineu.

17:04. La Galati, Andrei Cristea a scapat singur cu Mihai Barbu, dar portarul gazdelor a respins cu mana din afara careului fara ca arbitrul Augustus Constantin sa ia vreo masura.

17:06. La Alba-Iulia, Alin Paleacu a deschis scorul pentru Apulum, aruncandu-i pe cei de la Petrolul si mai adanc in Divizia B. In acest moment, FCM Bacau era salvata.

17:09. La Piatra-Neamt, Vlad Munteanu a scapat singur, dar sutul sau a fost scos de Covrig. In acelasi minut, Claudiu Niculescu a sutat de la 20 de metri, dar mingea a lovit bara transversala.

17:30. La Galati, Augustin Calin a inscris pentru Otelul, trimitand formatia antrenata de Ionut Lupescu la matineu, alaturi de Petrolul si FC Oradea. In acest moment, Ceahlaul era salvata datorita rezultatelor mai bune din meciurile directe.

17:36. La Piatra-Neamt, nemteanul Costel Enache a trimis in bara portii lui Gaev, ratand posibilitatea sa deschida scorul. Imediat, Domsa a ratat de la 2 metri, trimitand mingea in portarul lui Dinamo.

17:47. Pauza pe toate stadioanele. In acest moment, Ceahlaul era pe locul 13 si ramanea in Divizia A. Picate erau Petrolul si Bacaul.

18:01. La Alba Iulia, Galdean a marit avantajul gazdelor. Situatia a ramas neschimbata fata de cea de la pauza.

18:03. Tot pe acelasi stadion, ploiesteanul Marinescu a redus din handicap, fara sa schimbe ceva in ecuatia retrogradarii.

18:04. La Galati, Danut Munteanu a marit avantajul Otelului.

18:05. La Alba Iulia, Pastor a restabilit scorul pe tabela de marcaj, Petrolul reusind sa revina in lupta pentru evitarea retrogradarii.

18:06. La Piatra Neamt, dinamovistul Dan Alexa a ratat un penalty, mentinandu-i pe cei de la Ceahlaul in Divizia A.

18:10. La Galati, bacauanul Cristi Ciocoiu a inscris din penalty, readucandu-si echipa in lupta pentru evitarea retrogradarii.

18:18. La Alba Iulia, petrolistul Liviu Negoita a ratat o lovitura de la 11 metri. In acelasi timp, Narcis Raducan a restabilit egalitatea la Galati. In acest moment, Bacaul a scapat de retrogradare, iar Ceahlaul si Petrolul au luat-o spre Divizia B.

18:30. La Galati, Cristi Ciocoiu a trimis de la 7 metri peste poarta lui Mihai Barbu. Daca ar fi reusit sa inscrie, echipa sa nu ar fi depins de alte rezultate.

18:33. La Piatra Neamt, Vlad Munteanu a ratat cu poarta goala. Ionel Danciulescu l-a lovit pe Costel Enache si a fost eliminat.

18:34. La Alba Iulia, Paleacu a transformat un penalty si Petrolul si-a facut bagajele pentru liga secunda.

18:37. In orasul Marii Uniri, Mitrofan a facut ca tabela sa arate 4-2 si ploiestenii nu au mai avut scapare.

18:42. La Piatra Neamt, Lucian Burdujan a trimis peste poarta de la numai 14 metri, ratand posibilitatea de a-si salva echipa de la retrogradare.

18:47. S-a terminat meciul de la Galati. Cei de la FCM Bacau au ramas pe teren in asteptarea finalului de la Piatra Neamt.

18:48. S-a terminat si meciul de la Piatra Neamt. Ceahlaul - Dinamo 0-0 si Gheorghe Stefan a retrogradat. La Galati, jucatorii lui Ionut Lupescu au sarit in sus de bucurie, semn ca au scapat.

18:49. Final si la Alba Iulia. Petrolul a retrogradat.

18:50. S-a incheiat editia 2003-2004 a Diviziei A. Dinamo este campioana, Steaua si Otelul merg in Cupa UEFA, Ceahlaul, Petrolul si FC Oradea au retrogradat.
×