x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Revine Bănel Nicoliţă

Revine Bănel Nicoliţă

de Madalina Corbeanu    |    13 Mai 2009   •   00:00
Revine Bănel Nicoliţă
Sursa foto: Mihai Şteţcu/Gazeta Sporturilor/Intact images

Mijlocaşul Bănel Nicoliţă, care a lipsit în ultima lună din cauza unei accidentări, este refăcut complet şi va reveni în primul unsprezece în locul lui Dayro Moreno, care a dezamăgit în derby-ul cu Dinamo.



Pentru partida de vineri cu Rapid, Marius Lăcătuş nu va face multe schimbări în echipa Stelei faţă de întâlnirea din etapa trecută. Cum Goian este suspendat după cartonaşul galben primit în derby, Baciu va juca alături de Ghionea în centrul liniei defensive. În plus, Lăcătuş îl va titulariza pe Nicoliţă şi îl va scoate din primul unsprezece pe columbianul Dayro Moreno, care a intrat din nou în gura fanilor după prestaţia slabă împotriva lui Dinamo.

Preşedintele Valeriu Argăseală speră ca meciul cu Rapid să fie mai spectaculos decât cu Dinamo. "În general, în Liga I se joacă foarte prudent, ajungându-se la dispariţia spectacolului. Sper ca meciul cu Rapid să fie altfel, pentru că toată lumea a spus că partida cu Dinamo a fost o dezamăgire", a spus Argăseală, în timp ce antrenorul giuleştenilor, Viorel Hizo, a declarat că s-ar mulţumi şi cu o remiză: "Va conta faptul că lipseşte Goian de la Steaua, dar şi de la noi va absenta Maftei, care a luat un galben uşor în meciul de la Buzău. Sincer să fiu, m-aş mulţumi şi cu un rezultat de egalitate în Ghencea".

Deşi Jandarmeria a amendat Steaua pentru incidentele provocate de fani la meciul cu Dinamo şi a cerut FRF suspendarea stadionului din Ghencea, partida cu Rapid se va juca cu spectatori. Surse din cadrul FRF ne-au declarat că în şedinţa din această săptămână a Comisiei de Disciplină nu se va lua în discuţie şi o eventuală pedepsire a roş-albaştrilor pentru că fanii au folosit materiale pirotehnice în timpul derby-ului.

×
Subiecte în articol: sport