x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Revine Fane Stoica!

Revine Fane Stoica!

de Mario Morcov    |    27 Iul 2009   •   00:00

Aflat în prezent pe banca tehnică a nou-promovatei Internaţional Curtea de Argeş, "Mourinho" va prelua frâiele Ştiinţei cel mai târziu după meciul "alb-albaştrilor" cu Dinamo din prima etapă a campionatului.



Mutare-şoc la Universitatea, cu numai o săptămână înaintea începerii campionatului. Deşi s-a ocupat de pregătirea echipei în această vară, se pare că Daniel Mogoşanu nu va apuca să-i conducă pe juveţi decât cel mult într-un meci oficial.

Fără licenţă Pro şi, paradoxal!, încă sub contract cu FC Ca­racal, Mogoşanu va sta pe bancă la partida cu Dinamo doar ca secund al lui Nae Ungureanu, dar asta numai în situaţia în care îşi va rezilia contractul cu divizio­nara secundă, iar finanţatorul clubului, Adrian Mititelu, nu va parafa înţelegerea cu Ştefan Stoica.

Tratativele dintre Mititelu şi actualul antrenor al echipei Internaţional Curtea de Argeş sunt în toi, reinstalarea celui poreclit "Mourinho" la cârma Ştiinţei, spun apropiaţii finan­ţa­torului Craiovei, fiind doar o chestiune de zile.

Fane Stoica este liber de contract în momentul de faţă, întrucât tehnicianul nu a semnat prelungirea înţelegerii pe care o avea cu Internaţional Curtea de Argeş şi care a expirat la finalul sezonului trecut. Şi ca totul să prindă şi mai mult contur, se pare că Mogoşanu nu mai este atât de dispus să lucreze la Universitatea, fiind nemulţumit de faptul că Adrian Mi­titelu are obiceiul de a se implica în alcă­tuirea echipei.

"Dacă la meciul cu Dina­mo o să-mi impună să folosesc anumiţi jucători, a doua zi o să ne strângem mâna şi o să-mi văd de treburile mele", a fost auzit zilele acestea spunându-le Mogo­şanu unor prieteni. Altfel, sâmbătă, în meciul de prezentare, Universitatea a remizat, 0-0, pe "Ion Oblemenco", cu Internaţional.

×
Subiecte în articol: sport antrenor universitatea craiova