x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Revine Netoiu

Revine Netoiu

20 Apr 2005   •   00:00

"Stiinta" a incaput din nou pe mainile lui Gigi Netoiu, omul care i-o vindea, in urma cu aproape trei ani, actualului patron, Dinel Staicu.

  • de VICENTIU NEAGOE, MARIO MORCOV
  • SPORT

  • Steaua si Rapid, un meci fara spectatori
    Scandalul iscat la meciul Steaua - Rapid a fost principalul caz analizat ieri in Comisia de Disciplina a FRF. Forul a decis ca ambele cluburi bucurestene sa dispute urmatorul meci de pe teren propriu cu portile inchise.

  • de VICENTIU NEAGOE, MARIO MORCOV

  • DEJA-VU. Gigi Netoiu (stanga) si Dinel Staicu au mai batut palma in 2002, atunci tranzactia efectuandu-se invers
    Vicepresedintele lui Dinamo va fi asociat cu Gica Popescu si spera sa salveze echipa de la retrogradare.

    Intalnirea dintre Dinel Staicu si investitorii interesati de preluarea "Stiintei" trebuia sa aiba loc azi, la Craiova. Cu toate acestea, Gigi Netoiu, Gica Popescu si Mircea Dinescu i-au dat intalnire patronului "juvetilor" aseara, la Cetate, in fief-ul poetului, unde au discutat despre cumpararea Universitatii.

    INTELEGERE. Conform ultimelor informatii, partile s-au inteles, "Comandantul" revenind la gruparea pe care a lasat-o in vara anului 2002. Alaturi de "Baci", acesta va finanta echipa, principala sa preocupare fiind aceea de a salva Universitatea de la retrogradare. O data cu sosirea celor doi in Banie, actualul antrenor, Marian Bondrea, va renunta la post, el urmand sa mai conduca echipa doar la partida de la Cluj, cu CFR, din etapa viitoare. "Ma bucur nespus pentru sosirea celor doi, dar consider ca misiunea mea se incheie aici", a spus Bondrea, care va fi inlocuit, se pare, de Sorin Cartu. In cazul in care legendarul antrenor, care are contract cu FC Arges, nu poate antrena "Stiinta", varianta de rezerva a oltenilor este Dan Petrescu, tehnician care va fi urmat la Craiova de o parte a jucatorilor sai de la Sportul.

    SURPRIZA. La discutiile care trebuiau sa aiba loc azi erau prevazuti si fostii patroni Doru Stanescu si George Ilinca, dispusi sa contribuie la revigorarea echipei-fanion a Olteniei. Situatia putea lua turnura spectaculoasa prin aducerea la negocieri a unui potent om de afaceri din domeniul imobiliar, Dragos Dragoteanu. Acesta este director general al firmei EUROEST si, conform unor surse, asociat in afaceri cu patronul Stelei, Gigi Becali. De asemenea, Dragoteanu, declarat suporter al Craiovei, este presedintele Asociatiei Romane a Agentilor Imobiliari (ARAI).

    MISTER

    "Merg la discutii. Nu sunt singurul care va face investitii la Craiova" - Gigi Netoiu

    FUM FARA FOC?
    Hulit si injurat de toata Craiova dupa perioada in care a fost patronul "Stiintei", Gigi Netoiu a jurat ca nu va mai reveni niciodata la echipa din Banie. Acum insa el ar putea reprezenta cheia pentru salvarea unei echipe aflate in degringolada. "Sunt dispus sa-i dau lui Dinel pana la 1,5 milioane de dolari, dar sa-mi lase si cei patru jucatori cu clauza: Plesan, Guso, Moti si Iordache. Oricum, eu o sa aduc 14 jucatori la Craiova", a spus "Comandantul", care in 2002 aproape desfiinta echipa, plecand la eterna rivala Dinamo cu un mare numar de jucatori. In tabara suporterilor craioveni parerile sunt impartite, unii dintre ei fiind dispusi sa-i dea credit lui Netoiu, asociat cu Gica Popescu, daca acesta reuseste sa scape echipa de la retrogradare. Cei mai multi nici nu vor sa auda de revenirea acestuia, spunand ca nu vor mai veni la meciurile Universitatii. "Decat sa ramanem in A cu Netoiu, mai bine mergem in B si nu ne patam onoarea", a declarat unul dintre membrii galeriei.

    SANSA
    Daca pana acum au fost ajutati de jocul rezultatelor, principalele contracandidate la retrogradare nereusind performante notabile, oltenii sunt nevoiti sa invinga la Cluj, pentru a mai putea spera teoretic la salvare. "Noi am adus echipa in situatia asta, noi trebuie s-o scoatem. O sa tratam ultimele 10 partide ca si cum ar fi finale de Cupe Europene", a declarat Mihaita Plesan.
    ×
    Subiecte în articol: sport echipa netoiu