x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Revine Ramona Maier

Revine Ramona Maier

de Vlad Ionescu    |    09 Dec 2009   •   00:00
Revine Ramona Maier
Sursa foto: /Gazeta Sporturilor/Intact Images

După o zi de pauză, CM din China se reia astăzi cu meciurile din etapa a 4-a a grupelor. România întâlneşte Tunisia (ora 15:15, în direct la TVR 1), dar gândul tricolorelor se îndreaptă mai mult spre jocul de mâine, contra Norvegiei.



După victoria reconfortantă obţinută în faţa Ungariei (scor 31-25), care a asigurat calificarea echipei României în grupele principale, jucătoarele noastre au rămas cu capul pe umeri, ele fiind decise să trateze cu aceeaşi seriozitate şi meciul cu Tunisia. "Este un adversar care ne poate pune probleme dacă jucăm aşa cum am făcut-o cu Japonia. Atunci ne-a lipsit concentrarea, iar eu am fost una dintre cele care nu s-a integrat prea bine în echipă", a spus Narcisa Lecuşanu, golgetera României în meciul cu Ungaria.

Contra reprezentantei Africii este de aşteptat să debuteze la acest turneu final şi extrema Ramona Maier, care nu a fost folosită până acum din cauza unor dureri la picior. "Mai mult ca sigur voi începe cu ea în meciul cu Tunisia, ca să se obişnuiască, să fie bine pentru întâlnirea cu Norvegia", a anunţat antrenorul Radu Voina.

MECI DECISIV
Despre întâlnirea cu nordicele, tehnicianul a spus: "Această partidă va fi una adevărată, pentru că de aici va ieşi câştigătoarea grupei. Va fi categoric mai greu, pentru că Norvegia rămâne o mare forţă, chiar dacă mai multe jucătoare s-au retras după ce anul trecut au devenit campioane olimpice şi europene". Fostul selecţioner Gheorghe Tadici este de părere că şansele echipei României de a prinde podiumul sunt foarte mari. "Dacă batem Norvegia, în proporţie de 90% fetele vor ajunge într-o finală. Sper să fie finala mare", a declarat reputatul antrenor.

×
Subiecte în articol: sport