x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ronaldinho a scăpat de Barcelona şi poate merge la Olimpiadă

Ronaldinho a scăpat de Barcelona şi poate merge la Olimpiadă

de Ovidiu Ciutescu    |    16 Iul 2008   •   00:00
Ronaldinho a scăpat de Barcelona şi poate merge la Olimpiadă

 11:42 • AC Milan a anunţat miercuri că l-a transferat de la FC Barcelona pe brazilianul Ronaldinho.  Acesta a semnat cu gruparea milaneză un contract valabil pe trei ani.

 AC Milan a anunţat miercuri că l-a transferat de la FC Barcelona pe brazilianul Ronaldinho.  Acesta a semnat cu gruparea milaneză un contract valabil pe trei ani.

 

TRANZACŢIE. "AC Milan şi Barcelona au ajuns la un acord în privinţa achiziţionării fotbalistului brazilian, care va semna o înţelegere valabilă până în 2011. Ronaldinho va ajunge miercuri la Milano pentru a efectua vizita medicală şi pentru a semna actele", se arăta într-un comunicat postat pe site-ul clubului italian.  "Jucătorul a ajuns acolo unde şi-a dorit. Ronaldinho a vrut să joace pentru AC Milan. Va pleca cu onoare chiar dacă noi am stabilit că nu va mai intra în planurile noastre în sezonul viitor", a declarat directorul sportiv al catalanilor, Txiki Begiristain. Marca susţine că Barcelona va încasa în urma tranzacţiei suma de 21 de milioane de euro plus unele bonusuri pe care le va primi în funcţie de viitoarele performanţe ale lui AC Milan. Aceeaşi sursă precizează că Ronaldinho va avea un salariu anual de 6,5 milioane de euro. De serviciile câştigătorului Balonului de Aur în 2005 s-a mai interesat şi Manchester City, echipă care ar fi fost dispusă să plătească Barcelonei în jur de 30 de milioane euro, iar lui Ronaldinho i-ar fi asigurat un venit anual de 12 milioane de euro.

 

×
Subiecte în articol: sport ronaldinho