x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cupa Mondiala 2018: Pariul lui Beckham şi Ibrahimovic

Cupa Mondiala 2018: Pariul lui Beckham şi Ibrahimovic

07 Iul 2018   •   14:39
Cupa Mondiala 2018: Pariul lui Beckham şi Ibrahimovic

O invitaţie la un restaurant contra unei vizite la un celebru comerciant suedez de mobilă este pariul amical pe care starul fotbalului englez David Beckham şi omologul său suedez Zlatan Ibrahimovic l-au lansat pentru sfertul de finală al Cupei Mondiale 2018 dintre Anglia şi Suedia, programat sâmbătă. 

 

"Yo@davidbeckham, dacă @england câştigă, eu te invit să luăm masa la un restaurant la alegerea ta oriunde în lume, dar dacă @swemnt este cea care va câştiga, atunci tu vei plăti pentru orice îmi place mie la @ikeasverige, ok ?", a lansat Ibrahimovic pe Twitter. 

Răspunsul lui Beckham, fostul coechipier al lui Ibrahimovic la Paris Saint-Germain, nu s-a lăsat aşteptat: "@iamzlatanibrahimovic, dacă @swemnt se impune, voi veni personal cu tine la @ikeasverige pentru a-ţi cumpăra orice ai nevoie pentru a-ţi mobila noua ta casă din LA, dar dacă @england va câştiga, vreau să te văd pe Wembley, purtând un tricou al Angliei şi mâncând un fish and chips (peşte cu cartofi prăjiţi) la pauză". 

David Beckham a jucat timp de cinci ani la Los Angeles Galaxy, echipă din MLS la care joacă Zlatan. 

Ibrahimovic, cel mai bun marcator din istoria echipei Suediei (62 de goluri), a afirmat într-o primă fază că turneul final din Rusia nu merită urmărit în absenţa sa, dar a devenit unul din cei mai fervenţi suporteri ai oamenilor lui Janne Andersson, mai ales după ce ţara sa a ajuns pentru prima oară din 1994 în sferturile de finală. AGERPRES

×