x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cupa Mondiala 2018: Beckham vede o finala Argentina-Anglia

Cupa Mondiala 2018: Beckham vede o finala Argentina-Anglia

21 Iun 2018   •   11:47
Cupa Mondiala 2018: Beckham vede o finala Argentina-Anglia

Starul fotbalului englez David Beckham mizează pe o finală Anglia - Argentina la Cupa Mondială 2018, după ce naţionala ţării sale a debutat la competiţia din Rusia printr-o victorie în faţa Tunisiei (2-1).

 

Anglia, care va înfrunta Belgia pe 28 iunie, în Grupa C, nu a reuşit să strălucească la ultimele ediţii ale Cupei Mondiale. Naţionala ''Three Lions'' nu a mai atins sferturi din 2006, când Beckham a purtat banderola de căpitan, trăind în continuare cu amintirea singurului său trofeu mondial, cucerit în 1966, după o finală câştigată cu emoţii în faţa Germaniei, pe Wembley.

"Cred că Argentina va înfrunta Anglia în finală", a declarat fostul mijlocaş al lui Manchester United şi Real Madrid, aflat la Beijing, pentru un eveniment promoţional în favoarea celei mai mari ligi de fotbal universitar din China. "Pariez, desigur, pe Anglia că va câştiga competiţia, însă pentru că sunt părtinitor şi pasionat de ţara mea", a glumit el.

Beckham, care a participat la trei ediţii ale Cupei Mondiale, a subliniat că elevii selecţionerului Gareth Southgate vor avea o misiune dificilă în Rusia, în condiţiile în care englezii mizează pe o echipă tânără şi lipsită de experienţă. "Sunt foarte bucuros că am câştigat primul meci. Anglia are o echipă foarte tânără, care nu are încă prea multă experienţă, iar greul abia începe pentru ea la Cupa Mondială, deoarece sunt multe echipe bune".

Marile favorite ale turneului final din Rusia, între care Germania, campioana mondială en titre, şi Argentina, nu au început cu dreptul competiţia. Germanii au fost învinşi de Mexic (1-0) în meciul de debut, în timp ce argentinienii s-au împiedicat de Islanda (1-1), după ce starul Lionel Messi a ratat un penalty. Brazilia a început, la rândul său, cu un egal contra Elveţiei (1-1).

AGERPRES

×