x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cupa Mondiala 2018: Brazilienii au revenit discret acasa

Cupa Mondiala 2018: Brazilienii au revenit discret acasa

08 Iul 2018   •   16:11
Cupa Mondiala 2018: Brazilienii au revenit discret acasa

Doar 30 de suporteri au fost prezenţi duminică dimineaţă la aeroportul din Rio de Janeiro pentru a întâmpina o parte din echipa Braziliei, la două zile după eliminarea sa în sferturile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal 2018.

 

Zborul de la Sankt-Petersburg a făcut escală la Madrid, unde o parte din jucătorii "Selecao" care evoluează în Europa au decis să rămână. 

Din cei şapte jucători care urmau să-şi continue călătoria până la Rio, doar Douglas Costa şi Philippe Coutinho s-au prezentat în faţa suporterilor şi au fost întâmpinaţi cu aplauze şi sloganuri "Brazilia, Brazilia!". 

Coutinho, unul din puţinii brazilieni care a ieşit cu fruntea sus de la Mondialul din Rusia, cu performanţe mai ales în primul tur, s-a oprit pentru a semna autografe. 

Selecţionerul Tite, care urmează să decidă în următoarele zile dacă acceptă propunerea de prelungire a contractului său la cârma "Selecao", a avut şi el o primire călduroasă. Neymar, care, conform serviciului de presă al Federaţiei braziliene trebuia să sosească la Rio, nu a fost văzut la aeroport. AGERPRES 

×