x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cupa Mondiala 2018: Britanicii au ajuns la Kaliningrad!

Cupa Mondiala 2018: Britanicii au ajuns la Kaliningrad!

27 Iun 2018   •   16:55
Cupa Mondiala 2018: Britanicii au ajuns la Kaliningrad!

Echipa de fotbal a Angliei a ajuns la Kaliningrad, unde joi vor juca impotriva Belgiei in cadrul Cupei Mondiale din Rusia. Intr-un articol intitulat "O lume uitata de timp", Daily Mail scrie despre case grotesti, pe jumatate in ruine, despre sosele crapate si despre tramvaie vechi de cand lumea.

 

Relatiile Kaliningradului cu trecutul, cand nu a fost oras rusesc, sunt complicate. Multi locuitori ai regiunii sunt rupti atat de Rusia, unde nu pot ajunge pentru ca nu au bani de bilet, cat si de Europa, pentru care nu pot obtine viza, scrie cotidianul citat intr-un reportaj de la fata locului.

Articolul din Daily Mirror nu este chiar atat de dramatic. Ziaristii ziarului au aflat ca langa hotelul unde sunt cazati jucatorii selectionatei Angliei se afla un club pentru barbati.

Intitulat Maxim, clubul ofera masaj erotic pana la sase dimineata si chiar a mai angajat personal in asteptarea fanilor britanici. 

Oricum, la Kaliningrad, fotbalistii nu au nici o sansa sa adoarma: pe sub geamurile lor trece un bulevard intens circulat, iar zgomotul de la camioane si autobuze ii vor tine cu ochii pe tavan toata noaptea.

Pentru meciul cu Belgia, orasul asteapta venirea a aproximativ 5000 de suporteri. Multi au ajuns deja. "Am venit imediat dupa intalnirea cu Panama. Nu este un oras la fel de primitor, dar oamenii sunt deosebit de calzi si ospitalieri, iar berea este chiar excelenta", a relatat un suporter englez.

 

×