x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cupa Mondiala 2018: Ce a patit brazilianul Marcelo în meciul cu Serbia?

Cupa Mondiala 2018: Ce a patit brazilianul Marcelo în meciul cu Serbia?

28 Iun 2018   •   10:15
Cupa Mondiala 2018: Ce a patit brazilianul Marcelo în meciul cu Serbia?

Fundaşul lateral Marcelo, unul dintre jucătorii de bază ai naţionalei Braziliei, care a părăsit terenul de joc în debutul meciului cu Serbia (2-0), miercuri seara la Moscova, în cadrul ultimei etape a Grupei E de la Cupa Mondială de fotbal, a fost victima unui "spasm muscular la spate", a anunţat selecţionerul Tite.

 

Vizibil afectat din cauza durerilor, jucătorul lui Real Madrid a cerut să fie înlocuit după doar zece minute de la debutul jocului, Tite introcându-l în locul său pe Filipe Luis, când scorul era încă 0-0.

"Nu avem informaţii, ştiu doar că a avut o problemă la spate. Spatele său s-a blocat cumva", a declarat Tite în cursul conferinţei de presă. "A avut un spasm muscular la spate. Pot să vă spun că nu putea juca în continuare cu aşa ceva", a adăugat selecţionerul brazilian.

În vârstă de 30 ani, Marcelo a părăsit terenul cu capul între mâini îndreptându-se direct către vestiare. În timpul partidei de la Moscova, Confederaţia braziliană de fotbal (CBF) a postat un mesaj pe Twitter în care vorbea de "un spasm la coloana vertebrală".

După victoria cu 2-0 în faţa Serbiei, selecţionata Braziliei s-a calificat în optimile de finală de pe prima poziţie în Grupa E şi va înfrunta luni naţionala Mexicului. AGERPRES

×