x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cupa Mondiala 2018: Fotbalistii britanici au inghitit musculite!

Cupa Mondiala 2018: Fotbalistii britanici au inghitit musculite!

19 Iun 2018   •   10:39
Cupa Mondiala 2018: Fotbalistii britanici au inghitit musculite!
Sursa foto: facebook

Vedeta meciului dintre Anglia si Tunisia, fotbalistul britanic Harry Kane, autorul celor doua goluri invingatoare, a declarat ca musculitele din Volgograd nu i-au deranjat pe coechipierii sai. Dar, a adaugat sportivul, insectele ne-au intrat in gura si in nas.

 

"Am fost avertizati, ni s-a spus ca vor fi multe astfel de insecte. Cand am intrat pe teren pentru incalzire erau mult mai multe decat ne-am imaginat. Ne-am dat cu mult spray. Important este sa nu se apropie de tine. Ne-a intrat in gura, in ochi, dar am jucat bine", a declarat Kane la conferinta de presa de dupa meci.

Intre timp, antrenorul principal al echipei tunisiene, Nabil Maaloul, a afirmat ca elevii lui nici nu au observat enervantele musculite. "Nu le-am simtit, pentru ca eram concentrat la joc", a explicat el.

Referindu-se la meciul propriu-zis, Maaloul a recunoscut ca se astepta la o confruntare dura. "Englezii au fost buni, au controlat mai bine terenul. Echipa Marii Britanii are jucatori excelenti, care au viteza. Au reusit sa rupa apararea noastra", a continuat el.

 

×