x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cupa Mondiala 2018: "Messi va avea mai multe mingi"

Cupa Mondiala 2018: "Messi va avea mai multe mingi"

26 Iun 2018   •   14:48
Cupa Mondiala 2018: "Messi va avea mai multe mingi"

Selecţionerul echipei de fotbal a Argentinei, Jorge Sampaoli, a declarat că Lionel Messi "va avea mai multe mingi" şi Argentina va avea "energia bună" pentru a câştiga meciul cu Nigeria de marţi, ultimul meci, crucial, din Grupa D a Cupei Mondiale de fotbal 2018.

 

"A fost o săptămână dificilă după înfrângerea suferită (0-3 cu Croaţia). A fost dureros pentru noi, dar totul încă se joacă... Mi-am asumat responsabilitatea pentru înfrângere şi mă concentrez pe victoria cu Nigeria. Echipa noastră va avea energia bună", a precizat Sampaoli.

"Am auzit criticile la adresa mea, dar lumea virtuală nu mă afectează. Nu dau atenţie... Dar sunt convins că vom scrie istoria acestei echipe prin calificarea în turul 2. Oamenii din lumea virtuală vor să te facă să te simţi un criminal pentru că ai pierdut. Însă dacă ascultam lumea virtuală, trebuia să arunc prosopul. Eu nu trăiesc în lumea virtuală şi nu dau atenţie la fake news", a adăugat selecţionerul argentinian.

"Meciul cu Croaţia a fost foarte complicat pentru Messi. Structura nu l-a ajutat. El nu a avut suficiente mingi de la mijlocul terenului. Argentina nu a dominat aşa cum a făcut cu Islanda. Pentru binele Argentinei, eu cred că Messi va avea mai multe mingi de această dată. Vom face modificările necesare pentru a ne califica şi sperăm ca aceste schimbări să aducă energia de care Argentina are nevoie pentru a merge mai departe", a mai spus Jorge Sampaoli.

Selecţionata Argentinei, vicecampioana mondială, este obligată să învingă formaţia Nigeriei, marţi, de la ora 21,00 (ora României), la Sankt Petersburg (stadionul Sankt Petersburg, TVR 1, TVR HD), în Grupa D a Cupei Mondiale de fotbal din Rusia pentru a avea o şansă la calificare sau măcar pentru a părăsi turneul cu capul sus.

Echipa lui Leo Messi a făcut doar egal, 1-1, cu Islanda şi a fost învinsă la scor de neprezentare de Croaţia, 3-0. Pentru a se califica în optimi, Argentina trebuie să învingă Nigeria, iar Islanda să nu câştige în faţa Croaţiei. Dacă Islanda şi Argentina înving, ajung ambele la patru puncte şi departajarea se va face la golaveraj. Islanda e obligată să câştige pentru a avea o şansă de a merge mai departe, dar au nevoie şi de un rezultat favorabil în cealaltă partidă. AGERPRES

×