x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cupa mondiala 2018: Peste 11.000 de columbieni au ajuns in Rusia!

Cupa mondiala 2018: Peste 11.000 de columbieni au ajuns in Rusia!

15 Iun 2018   •   10:21
Cupa mondiala 2018: Peste 11.000 de columbieni au ajuns in Rusia!

Peste 11.000 de columbieni s-au deplasat în ultima lună în Rusia, pentru a fi alături de selecţionata ţării lor, care participă la Cupa Mondială de fotbal, au anunţat autorităţile de la Bogota.

 

Columbienii au început să plece de la jumătatea lunii mai, pentru că nu există zboruri directe din Columbia către Rusia, şi au profitat de ocazie pentru a face excursii în Statele Unite şi Europa, a explicat directorul agenţiei columbiene pentru migraţie, Christian Kruger.

Acesta se aşteaptă ca numărul deplasărilor compatrioţilor săi către Rusia să crească în următoarele zile, pe măsură ce se apropie prima partidă a naţionalei "Cafetera" şi ar putea spori în continuare dacă selecţionata Columbiei va avansa în faza următoare a competiţiei.

Columbia va înfrunta, pe 19 iunie, reprezentativa Japoniei, în meciul de debut al sud-americanilor la Mondialul 2018, urmând să joace apoi cu Polonia (24 iunie) şi Senegal (28 iunie).

Kruger a reamintit că există mulţi columbieni care vor sosi din alte ţări în Rusia, pentru a se bucura de Cupa Mondială şi le-a cerut călătorilor să aibă un comportament exemplar în timpul evenimentului.

"Trebuie să ţineţi cont de faptul că atunci când călătorim suntem imaginea ţării noastre în străinătate, iar pentru comportamentul nostru nu suntem judecaţi doar noi, ci întreaga noastră naţiune, aşa că vă invit, de aici, să fiţi cea mai bună imagine a Columbiei în faţa lumii", a mai spus Kruger. AGERPRES

×