x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cupa Mondiala 2018: Presa germana: "I-a vazut cineva pe campionii lumii?"

Cupa Mondiala 2018: Presa germana: "I-a vazut cineva pe campionii lumii?"

18 Iun 2018   •   10:13
Cupa Mondiala 2018: Presa germana: "I-a vazut cineva pe campionii lumii?"

Presa germana nu a fost deloc blanda cu echipa nationala, invinsa cu 1:0 de selectionata Mexicului in primul meci sustinut in cadrul Cupei Mondiale de fotbal.

 

"I-a vazut cineva pe campionii lumii? In orice caz, nu au fost pe stadionul din Moscova", scrie editorialistul celui mai citit ziar german, Bild. "In ultimele luni s-a vorbit mult de un posibil boicot al Mondialului din motive politice. Dar cine si-a ri imaginat ca fotbalistii nostri sa treaca la fapte chiar pe gazon in prima lor confruntare" de la Cupa Mondiala din Rusia, a continuat jurnalistul.

Pentru marele cotidian Munich Suddeutsche Zeitung, "exista serioase motive de ingrijorare". "De mult echipa germana nu s-a aratat atat de dezordonata si de neputincioasa ca in seara infrangerii cu 1:0 de catre Mexic", scrie publicatia. "Impresia se confirma: cea mai in varsta echipa germana incepand din 2002 a atins varful capacitatilor sale inca de acum patru ani", crede autorul articolului citat.

"Campioni pentru inca trei saptamani", a ironizat, la randul lui, Zeit online. "Au trecut patru ani de cand am sarbatorit cucerirea titlului, dar este foarte posibil ca vremea petrecerilor sa fi trecut. Germania a suferit o infrangere meritata contra Mexicului in debutul sau la Mondial", subliniaza sursa mentionata.

 

×