x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cupa Mondiala 2018: Rivaldo îl sfătuieşte pe Neymar să plece de la PSG

Cupa Mondiala 2018: Rivaldo îl sfătuieşte pe Neymar să plece de la PSG

05 Iul 2018   •   07:46
Cupa Mondiala 2018: Rivaldo îl sfătuieşte pe Neymar să plece de la PSG

Fostul atacant brazilian al formaţiei FC Barcelona, Rivaldo, îl sfătuieşte pe conaţionalul său, Neymar, să plece de la Paris Saint-Germain în cazul în care îşi doreşte să câştige Balonul de Aur. 

 

''Dacă Neymar vrea să câştige cea mai importantă distincţie pe care o acordă FIFA unui fotbalist, ar trebui să plece de la PSG şi să evolueze la unul din marile cluburi din lume. La PSG, cu antrenorul Thomas Tuchel, nu va fi niciodată declarat cel mai bun fotbalist la nivel mondial'', a spus Rivaldo. 

Potrivit acestuia, un transfer la Real Madrid ar fi o schimbare importantă pentru Neymar.  Clubul de fotbal Real Madrid a dezminţit informaţia conform căreia ar fi înaintat o ofertă de 310 milioane euro pentru transferul lui Neymar de la campioana en titre a Franţei. 

Postul spaniol de televiziune TVE a anunţat luni că deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor a făcut o ofertă grupării pariziene pentru achiziţionarea lui Neymar, cel mai scump fotbalist al plantei, căruia PSG i-a achitat anul trecut clauza de reziliere a contractului cu FC Barcelona, în valoare de 222 milioane euro. 

"Având în vedere informaţiile transmise de TVE cu privire la o presupusă ofertă a lui Real Madrid pentru PSG şi jucătorul său Neymar, Real Madrid CF precizează că această informaţie este complet falsă", a precizat clubul madrilen într-un comunicat. "Real Madrid nu a făcut nicio ofertă clubului PSG sau jucătorului", a adăugat câştigătoarea ultimelor trei ediţii ale Champions League.  

Neymar se află în prezent în Rusia alături de naţionala Braziliei, care luptă pentru câştigarea celui de-al şaselea său titlu de campioană mondială. Brazilia va întâlni Belgia, vineri seara, la Kazan, în sferturi. AGERPRES

×