x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cupa Mondiala 2018: Rusia trebuie sa faca un meci perfect

Cupa Mondiala 2018: Rusia trebuie sa faca un meci perfect

28 Iun 2018   •   15:55
Cupa Mondiala 2018: Rusia trebuie sa faca un meci perfect

Fundaşul rus de origine braziliană Mario Fernandes a declarat joi că echipa gazdă a Cupei Mondiale de fotbal trebuie să facă duminică, în optimile de finală de la Moscova, un meci perfect pentru a elimina Spania.

 

''Spania este o mare echipă cu jucători buni. Ştim că trebuie să facem o partidă mare pentru a trece mai departe, a declarat fundaşul brazilian al lui ŢSKA Moscova. Spania are o echipă bună. Ştim că va fi dificil şi pot să facă un meci mare împotriva noastră. Trebuie să fim pregătiţi şi concentraţi. Germania a fost eliminată, Argentina a suferit mult, iar Spania a fost prima în grupă, aşa că trebuie s-o respectăm''.

Mario Fernandes a dezvăluit că mijlocaşul Alan Dzagoev, accidentat în prima partidă cu Arabia Saudită, a reluat antrenamentele şi ar putea reveni pe teren: ''Sperăm că va reveni curând''.

Absent anul trecut de la Cupa Confederaţiilor din cauza unei accidentări, Fernandes a precizat că fostul selecţioner al Rusiei, olandezul Guus Hiddink, le-a urat noroc jucătorilor cu prilejul unei vizite în cantonamentul de la Novogorsk.

Spania a Câştigat grupa B, în timp ce Rusia a ocupat locul 2 în Grupa A. AGERPRES

×