x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cupa Mondiala 2018: Rusii au invatat punctele vulnerabile ale spaniolilor

Cupa Mondiala 2018: Rusii au invatat punctele vulnerabile ale spaniolilor

27 Iun 2018   •   17:06
Cupa Mondiala 2018: Rusii au invatat punctele vulnerabile ale spaniolilor

Fundaşul central rus Serghei Ignaşevici a opinat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că Spania lasă goluri în apărare şi Rusia va încerca să profite de ele în meciul programat duminică la Moscova în optimile de fotbal ale Cupei Mondiale de fotbal 2018.

 

''Vom încerca să profităm de erorile pe care le-au arătat în prima fază. Spaniolii se apără foarte sus şi lasă spaţii libere în defensivă. Sper că vom profita şi noi, nu doar marocanii. Apărarea lor, care stă foarte sus, dă oportunitatea echipelor să contraatace, aşa cum a reuşit Marocul în repriza secundă. Vom încerca să profităm de slăbiciunile Spaniei, dacă vor apărea'', a declarat fundaşul echipei ŢSKA Moscova în vârstă de 39 ani.

Ignaşevici a adăugat că spre deosebire de Uruguay, unde echipa străluceşte în atac prin vedetele Luis Suarez şi Edinson Cavani, Spania se bazează pe un joc de echipă: ''Pericolul nu vinde doar de la Diego Costa, ci de la orice jucător de atac, ceea ce va face mai dificilă misiunea noastră. Când Costa oboseşte, intră Rodrigo, un atacant rapid, şi apoi îl au şi pe Aspas, diferit de ceilalţi doi şi asta face mai dificilă munca noastră. Când te obişnuieşti cu unul, intră altul''.

Fundaşul rus îşi doreşte revanşa după meciul cu Spania de la EURO 2008, când Rusia a fost eliminată în semifinale cu 3-0.

AGERPRES

×