x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cupa mondiala 2018: "Sex, minciuni si fotbal la CM-ul lui Putin!"

Cupa mondiala 2018: "Sex, minciuni si fotbal la CM-ul lui Putin!"

15 Iun 2018   •   14:36
Cupa mondiala 2018: "Sex, minciuni si fotbal la CM-ul lui Putin!"
Sursa foto: pixabay

"Multe rusoaice de toate varstele spera sa lege prietenii cu oaspetii veniti din toate colturile lumii - fotbalisti, suporteri sau jurnalisti, veniti sa participe, fiecare pe felia lui de activitate la sarbatoarea sportului cu balonul rotund", scrie in The Daily Beast ziarista Anna Nemtsova.

 

"Pe strazile si plajele din Rusia petrecerile se tin lant, dar este doar un paravan care ascunde o realitate mult mai sumbra", afirma autoarea articolului."Multi dintre rusii pe care ii intalnimi arata abatuti si nefericiti. Si cred ca nu le arde de distractie", spune un suporter din Argentina.

Nemtsova explica: "Autoritatile nu pot ascunde in spatele unor decoratiuni instabilitatea sociala, saracia si prigoana politica. Oamenii comunica, vorbesc intre ei, povestesc despre problemele lor la o halba de bere sau un pahar de vin. Cei care au venit la Cupa mondiala afla chiar de la ei ce se intampla, de fapt, in Rusia lui Putin".

"Viata este o veritabila lupta, iar magazinul nostru de imbracaminte unicat abia reuseste sa supravietuiasca de la o luna la alta, petru a ne plati noua salariile", dezvaluit Larisa Gorbaciu, o croitoareasa din Soci. "Da, mi-ar fi placut sa intalnesc un barbat din Polonia. Echipa lor este cazata in centru. Prietena mea viseaza la un italian", a adaugat femeia in varsta de 43 de ani.

Zilele trecute, o deputata a Dumei de stat le-a sfatuit pe rusoaice sa evite aventurile cu strainii care vin in Rusia la Cupa mondiala, amintind ca, dupa Olimpiada din 1980 au ramas foarte multe mame-singure. Reactionand la aceasta afirmatie, purtatorul de cuvant al presedintelui rus, Dmitri Peskov, a declarat ca nu este nevoie de astfel de sfaturi. "Se descurca ele!", a lansat Peskov.

×