x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cupa Mondiala 2018: Visul columbianului Falcao

Cupa Mondiala 2018: Visul columbianului Falcao

25 Iun 2018   •   10:52
Cupa Mondiala 2018: Visul columbianului Falcao

Atacantul Radamel Falcao, autorul golului al doilea al columbienilor (min. 70) în meciul câştigat cu 3-0 în faţa Poloniei la Cupa Mondială de fotbal din Rusia, a declarat că un astfel de gol reprezintă realizarea unui vis.

 

"Este un vis, să înscrii aşa un gol. Visez la asta de mic", a declarat Falcao, care a marcat primul său gol la Cupa Mondială. "Sunt foarte fericit pentru această victorie, pentru comportamentul echipei, al tuturor jucătorilor şi, evident, pentru acest gol pe care îl aştept de multă vreme", a adăugat Falcao.

Reprezentativa Columbiei a învins selecţionata Poloniei cu scorul de 3-0 (1-0), duminică seara, pe Kazan Arena, în Grupa H a Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, iar fosta adversară a României în preliminarii este virtual eliminată. ''Los Cafeteros'', care au debutat cu stângul la turneul din Rusia, 1-2 cu Japonia, s-au impus prin golurile marcate de Yerry Mina (40), Radamel Falcao (70), Juan Guillermo Cuadrado (75).

În celălalt meci al grupei, disputat tot duminică, Japonia şi Senegalul au terminat la egalitate, 2-2. Ultimele jocuri din grupă vor avea loc pe 28 iunie, Japonia - Polonia, la Volgograd (Volgograd Arena), şi Senegal - Columbia, la Samara (Samara Arena). În afara Poloniei, celelalte trei echipe au şanse de calificare în optimi. AGERPRES

×