x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Fanii englezi năvălesc în Rusia după ce au descoperit o portiță care le permite să intre fără viză

Fanii englezi năvălesc în Rusia după ce au descoperit o portiță care le permite să intre fără viză

05 Iul 2018   •   17:39
Fanii englezi năvălesc în Rusia după ce au descoperit o portiță care le permite să intre fără viză

Câteva mii de fani englezi vor să dea năvală în Rusia după ce au descoperit o protiță care le permite să intre în țară fără viză sau bilet la vreun meci.

După meciul cu Columbia de marți seară, suporterii de dincolo de Canalul Mânecii vor să ajungă cu orice preț la următoarele meciuri ale selectionatei Angliei.

Cei care vor să ajungă în Rusia trebuie ori să obțină viză, ori să aibă un card de identificare special, introdus de autoritățile ruse pentru perioada Campionatului Mondial.

Însă obținerea unei vize durează prea mult iar un card special de identitate ar fi trebuit să fie comandat cu mult înainte de începerea competiției sportive.

Însă încăpățnații suporteri au descopeit o portiță de scăpare. Pentru a obține un card de fan trebuie numai să fie în posesia cotorului unui bilet de intrare pe stadion, indiferent dacă meciul deja a fost jucat sau nu. Codul numeric de pe cotoarele biletelor este relativ ușor de obținut, cu atât mai mult cu cât pe rețelele de socialzare nenumărtați fani și-au publicat pozele cu respectivele tichete. Astfel că cu ajutorul doar a codului de pe cotorul unui bilet, fanii britanici au putut obține în numai câteva minute un card de identitale.

După obținerea respectivului document, fanii nu mai trebuie să își facă griji deoarece își pot cumpăra bilete la meciuri de pe piața neagră din Rusia.

Liniile aeriene precum British Airlines au anunțat că vor utilza aeronave mai mari pentru a putea acoperi cererea din ce în ce mai mare de bilete pentru cursele care pleacă la Moscova sau Sankt Petersburg.

Sursa: telegraph.co.uk

×