x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rutierul belgian Ben Hermans a câștigat Turneul ciclist Utah. Românul Serghei Țvetcov s-a clasat pe locul 15

Rutierul belgian Ben Hermans a câștigat Turneul ciclist Utah. Românul Serghei Țvetcov s-a clasat pe locul 15

19 Aug 2019   •   12:57
Rutierul belgian Ben Hermans a câștigat Turneul ciclist Utah. Românul Serghei Țvetcov s-a clasat pe locul 15
Sursa foto: www.antena3.ro

Rutierul belgian Ben Hermans (Israel Cycling Academy) a câştigat Turul ciclist al statului american Utah. Românul Serghei Ţvetcov (Floyd's Pro Cycling) s-a clasat pe locul 15. 

Hermans a fost urmat în clasamentul general final de canadianul James Piccoli (Elevate KHS Pro Cycling), la 50 de secunde, şi de americanul Joseph Lloyd Dombrowski (EF Education First), la 1 minut şi 32 secunde. 

Serghei Ţvetcov a ocupat locul 15, la 11 minute şi 50 de secunde de învingător. Acesta s-a clasat pe locul al treilea la ediţia de anul trecut a Turului Utah, în tricoul echipei UnitedHealthcare Pro Cycling Team. 

În etapa a şasea, desfăşurată la Park City, pe 133,1 km, s-a impus Dombrowski, cu timpul de 03 h 11 min 09 sec, urmat de portughezul Joao Almeida (Hagens Berman Axeon), la 24 secunde, şi de americanul Keegan Swirbul (Floyd's Pro Cycling), la 26 secunde, Ţvetcov clasându-se pe 13, la 3 min 26 sec de câştigător. 


AGERPRES

×
Subiecte în articol: ciclism