x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Să se întâlnească Gigi cu fanii"

"Să se întâlnească Gigi cu fanii"

de Ionut Paduraru    |    23 Sep 2009   •   00:00
"Să se întâlnească Gigi cu fanii"
Sursa foto: Mihai Şteţcu/Gazeta Sporturilor/Intact Images

La o săptămână după instalarea în funcţie, managerul sportiv Basarab Panduru (foto) spune că îşi doreşte reconcilierea dintre conducere şi suporteri.



Cu toate că a avut un început de mandat foarte agitat, Panduru nu regretă că a revenit în Ghencea. "N-am trecut aşa uşor peste această săptămână, dar nu regret că am venit, uşor-uşor se vor rezolva problemele. Am câştigat cu Pandurii, un meci greu, şi poate se crede că s-au liniştit apele. Eu nu cred că s-au liniştit încă. Urmează trei meciuri în deplasare, dar până la meciul cu Bistriţa avem nevoie de suporteri şi aş vrea ca până atunci lucrurile să se liniştească. Sper ca jucătorii să-şi fi revenit, au avut o relaţie foarte bună cu fostul antrenor şi au fost afectaţi de demiterea acestuia, dar ei trebuie să joace în primul rând", a spus Panduru, care va încerca să medieze o întâlnire între fani şi patronul Gigi Becali: "Nu le cer absolut nimic fanilor, ei ştiu mai bine ce au de făcut. Eu îmi doresc ca ei să fie alături de echipă. Cred că trebuie să se  întâlnească Gigi cu fanii şi să rezolve această problemă. Dacă ei au ceva cu cineva, au cu Gigi. Gigi mi-a zis că este dispus să se întâlnească din nou cu ei şi să discute. Problema cu fanii este foarte gravă, aşa nu se mai poate continua".

Managerul sportiv al Stelei a declarat şi că nu are amănunte despre situaţia contractuală a antrenorilor Cristiano Bergodi şi Mihai Stoichiţă. "Nu ştiu nimic despre situaţia domnului Bergodi, dacă a semnat rezilierea sau dacă poate fi trimis la echipa a doua. Nu am fost prezent când s-a semnat contractul cu el, nu ştiu ce prevede acel contract. Cât despre Stoichiţă, el ştie ce vrea să facă şi când va semna contractul. Am mare încredere în el şi cred că va semna, chiar dacă unii fani au ameninţat că vor renunţa la abonamente dacă se va întâmpla acest lucru. Acum sunt momente mai complicate şi se poate întâmpla orice. Nu ştiu dacă Pleşan şi Dayro Moreno vor reveni la prima echipă, doar Mihai Stoichiţă poate decide asta. Eu unul cred că ei nu sunt pregătiţi, cel puţin pentru meciul cu Twente", a spus Panduru, care este convins că roş-albaştrii nu vor avea probleme azi cu FCM Bacău, în 16-imile Cupei României, şi se gândeşte deja la meciul din campionat cu FC Braşov. "Cupa este un obiectiv pentru Steaua în acest sezon. Teoretic, n-ar trebui să avem emoţii cu FCM Bacău. Meciul greu va fi la Braşov, care este o echipă foarte bună", a spus oficialul stelist.

×
Subiecte în articol: sport