x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sărăcie lucie: jucătorii trăiesc cu conserve, orez şi eugenii!

Sărăcie lucie: jucătorii trăiesc cu conserve, orez şi eugenii!

04 Iun 2010   •   00:00
Sărăcie lucie: jucătorii trăiesc cu conserve, orez şi eugenii!
Sursa foto: /Intact Images

Componenţii lotului divizionarei secunde FC Argeş s-au plâns că în ultimele două săptămâni au mâncat doar conserve şi orez, iar în ultimele zile s-au hrănit doar cu eugenii din cauză că în cantonamentul echipei de la "Baza Vulturilor" magazia este goală!

"Nu mai sunt bani pentru provizii, bucătăresele nu mai vin la serviciu... Două săptămâni am mâncat numai orez şi conserve. Acum trăim cu eugenii, că nu a mai rămas nimic în frigider", s-a plâns unul dintre fotbaliştii formaţiei piteştene.

Pentru a termina campionatul, FC Argeş are nevoie de 40.000 de lei, însă dacă nu îşi vor primi drepturile contractuale până pe 10 iulie, fotbaliştii vor putea depune memorii şi vor deveni astfel liberi de contract.

"Săptămâna acesta a venit la mine jucătorul Adrian Dulcea şi mi-a spus să fac ceva cât mai repede pentru că altfel coechipierii lui vor pleca de la FC Argeş liberi de contract. Ştiu că fotbaliştii nu şi-au mai primit banii cuveniţi din contracte de câteva luni", a declarat primarul oraşului Piteşti, Tudor Pendiuc.

După cum se ştie, finanţatorul principal Cornel Penescu va ceda gratis echipa spre administrare Primăriei Piteşti pe o perioadă nedeterminată. Preţul acţiunilor nu a fost stabilit, singura pretenţie a fostului acţionar majoritar argeşean fiind ca investitorul care preia clubul să fie bine intenţionat.

×
Subiecte în articol: sport piteşti fotbal penescu fc arges liga 2