x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Scandal şi amenzi

Scandal şi amenzi

de Daniel Stan    |    28 Noi 2009   •   00:00
Scandal şi amenzi
Sursa foto: Gabi Arsenie/Gazeta Sporturilor/Intact Images

În urma escapadei nocturne surprinse în noaptea de marţi spre miercuri de paparazzi, ai cărei eroi au fost Gabriel Tamaş şi senegalezul Ousmane N'Doye, la Dinamo s-a declanşat un mega-scandal.



Joi seară, după o şedinţă furtunoasă desfăşurată la stadion, conducerea clubului i-a amendat pe cei doi jucători cu 5.000 de dolari. De asemenea, Tamaş şi N'Doye au fost criticaţi în stilu-i caracteristic de directorul tehnic al lui Dinamo, Cornel Dinu, în cadrul unei intervenţii în emisiunea Fabrica de Sport, de pe Telesport: "Sunt doi jucători la Dinamo care au legătură cu profesionalismul doar la bani. Avem un mijlocaş defensiv căruia la meciul cu Timişoara i s-a cerut să stea lipit de Magera, dar s-a revoltat. A făcut ce a vrut el de când a venit la Dinamo şi în România.

Al doilea fotbalist îl marca pe Curcă la golul doi al bănăţenilor. Este lipsă clară de profesionalism. Ar trebui să li se spună «La revedere, dacă nu te ţii de fotbal!»".  

TAMAŞ SE APĂRĂ

În replică, Tamaş s-a apărat într-o intervenţie pe sport.ro: "Erau paparazzi afară şi îmi era frică, din acest motiv l-am chemat pe Victor Becali să mă ducă acasă. Apoi am plecat, am fost în Downtown, dar nu am stat mai mult de cinci minute. Petrecerea lui Torje era deja organizată, ce puteam să facem? Să anulăm totul? Era o situaţie grea pentru Dinamo, dar nu ştiam că vom merge la Timişoara şi vom lua bătaie. De ce se dă numai în Dinamo? S-a scris şi despre cei de la Steaua, dar când se întâmplă ceva la noi se vorbeşte două săptămâni despre acest lucru".

×
Subiecte în articol: sport