x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Se desparte Real Madrid de simbolul Raul?

Se desparte Real Madrid de simbolul Raul?

de Ovidiu Ciutescu    |    08 Mai 2009   •   00:00
Se desparte Real Madrid de simbolul Raul?
Sursa foto: PEDRO ARMESTRE/AFP

Manchester City doreşte să-l achiziţioneze pe Raul Gonzalez, căpitanul echipei Real Madrid. Englezii îi ofertă simbolului lui Real Madrid un contract pe patru ani şi un salariu net de 10 milioane euro pe sezon!



Şeicul Mansour Bin Zayed Al Nahyan, proprietarul lui Manchester City, este dispus să achite această sumă, la care se adaugă şi preţul de transfer al jucătorului emblematic de la Real Madrid, în vârstă de 31 ani,scrie Marca. Posibila tranzacţie a devenit posibilă la recomandarea lui Robinho. De asemenea, brazilianul a fost transferat în 2008 tot de la Real Madrid. Pentru serviciile sale, City a plătit 40 milioane euro.

Raul se află sub contract cu Real Madrid până în 2011, salariul său stagional fiind de 6 milioane euro. În urmă cu câteva zile Raul a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului madrilen. Pentru gruparea din Madrid, Raul a înscris în total 316 goluri. Celebrul atacant a evoluat la o singură echipă în carieră din momentul în care a semnat primul contract de jucător profeionist, în 1994 - Real Madrid.

×
Subiecte în articol: sport madrid real madrid