x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Seche vrea sa mute echipa la Onesti

Seche vrea sa mute echipa la Onesti

de Vicentiu Neagoe    |    Dragos Stoica    |    18 Aug 2005   •   00:00
Seche vrea sa mute echipa la Onesti

Enervat de faptul ca Primaria contesta contractul prin care FCM foloseste gratis stadionul, ex-edilul Bacaului ameninta cu faptul ca va duce echipa in alt oras.

Altadata sustinut din plin de municipalitate, pe vremea cand Dumitru Sechelariu ocupa postul de primar, FCM Bacau se afla acum in conflict deschis cu autoritatile locale.

REACTIE. Dupa ce primarul Romeo Stavarache a cerut justitiei sa se pronunte cu privire la legalitatea contractului prin care echipa de fotbal foloseste gratuit stadionul pe timp de 15 ani, fostul edil Dumitru Sechelariu a afirmat ca nu va renunta niciodata la clubul FCM. "Stavarache ar vrea sa aiba el controlul, dar acest lucru nu se va intampla niciodata. Contractul prin care FCM joaca pe stadion este incheiat in timpul mandatului meu si este cat se poate de legal, dupa cum a sunat si verdictul Curtii Supreme. Daca totusi nu se vrea fotbal la Bacau, voi muta echipa la Onesti", a afirmat ieri Sechelariu.

COMUNICAT. In urma declaratiilor facute de Sechelariu, Primaria a remis un comunicat oficial. "Este dreptul fiecarui bacauan sa stie cum au fost cheltuite zecile de miliarde de lei de care a beneficiat clubul. Niciodata nu s-a pus problema sa desfiintam echipa de fotbal si clubul FCM Bacau. Intentionam doar sa propunem conducerii clubului un contract de performanta", se arata in comunicatul semnat de primarul Stavarache.

AR FI IN "A" DUPA 5 ANI
Onestiul ar putea avea din nou echipa in Divizia A dupa o pauza de cinci ani. Avandu-l presedinte pe Nicolae Puiu, FC Onesti a promovat pe prima scena in vara lui 1998, unde a fost chiar revelatia editiei ’98-’99, terminand campionatul pe locul 7. Anul urmator insa, FC Onesti a retrogradat, pentru ca anul trecut echipa sa se desfiinteze din cauza lipsei de fonduri dupa ce principalul sustinator, RAFO Onesti, a fost inchis.

×
Subiecte în articol: sport echipa