x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Semifinalele se joacă în 2010

Semifinalele se joacă în 2010

de Ionut Paduraru    |    21 Noi 2009   •   00:00
Semifinalele se joacă în 2010
Sursa foto: /Gazeta Sporturilor/Intact Images

Dinamo s-a alăturat lui FC Braşov, FC Vaslui şi CFR Cluj în semifinalele Cupei României, după victoria cu 2-1 din meciul de la Ploieşti cu Astra.



Cel care a adus calificarea "câinilor" a fost atacantul Andrei Cristea, autorul ambelor goluri ale echipei lui Cornel Ţălnar. După meci, antrenorul Astrei, italianul Nicolo Napoli, a acuzat prestaţia brigăzii de arbitri. "Am avut şansa omului în plus, dar arbitrii au echilibrat prea repede balanţa. Cred că la golul nostru anulat Păun a fost în poziţie regulamentară, iar primul gol al lui Dinamo a fost precedat de un fault în atac. Suntem o echipă mică şi trebuie să înghiţim tot!", a declarat Napoli.

Eliminat în partida cu Dinamo, Strătilă va fi suspendat pentru meciul de luni cu Steaua, din etapa a 14-a a Ligii I. Împotriva "roş-albaştrilor" nu are drept de joc nici Liviu Ganea, căruia Comisia de Disciplină a LPF i-a menţinut ieri pedeapsa de trei etape suspendare după eliminarea din partida cu Ceahlăul.

Semifinalele Cupei României se vor disputa în dublă manşă, în anul viitor, în perioada 23-25 martie (turul) şi în perioada 13-15 aprilie (returul). Finala competiţiei se va disputa la 5 iunie 2010, pe arena "Emil Alexandrescu" din Iaşi.

×
Subiecte în articol: sport