x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Septembrie - Ploua cu tenis

Septembrie - Ploua cu tenis

de Madalina Corbeanu    |    01 Sep 2006   •   00:00
Septembrie - Ploua cu tenis

Cel mai bun jucator al turneelor futures din Circuitul International al Romaniei, Victor Ionita, va primi unul dintre cele trei wild-card-uri ale BCR Open Romania.

Competitia se va desfasura la Arenele BNR din Bucuresti, in perioada 11-17 septembrie. Directorul general al Federatiei Romane de Tenis, Dumitru Haradau, a declarat ca si celelalte doua wild-card-uri vor reveni, cel mai probabil, tot unor tenismeni romani sau unui jucator din primii zece ATP care ar dori sa vina la Bucuresti: "Un wild-card era pastrat pentru Victor Hanescu, dar acesta a anuntat ca nu poate participa din cauza unei accidentari".

SUCCESE. Anul acesta, la Circuitul International al Romaniei la masculin, romanii s-au impus in zece turnee (cinci castigate de Victor Ionita) si au fost finalisti in noua, iar la feminin, reprezentantele tarii noastre au castigat sase, iar in patru au fost finaliste. Ultimul turneu feminin va avea loc in perioada 4-10 septembrie la Centrul National de Tenis din Bucuresti si este dotat cu Trofeul Distrigaz Sud. Finala va avea loc duminica, 10 septembrie.

VINE SI PAVEL
Andrei Pavel va participa la Challenger-ul de la Brasov, programat in perioada 4-10 septembrie, in mod sigur in proba de dublu, dar poate chiar si la simplu. Pavel va juca la dublu si la BCR Open Romania, cu un jucator roman inca nedesemnat, urmand a primi wild-card pentru a intra pe tabloul principal. Dupa aceste competitii, urmeaza meciul de Cupa Davis in care Romania va intalni, pe teren propriu, Coreea de Sud, in barajul pentru mentinerea in Grupa Mondiala (22-24 septembrie).

×
Subiecte în articol: sport septembrie