x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sevilla - Steaua - 2 - 1 - Resemnare generală

Sevilla - Steaua - 2 - 1 - Resemnare generală

de Mihai Igirosanu    |    25 Oct 2007   •   00:00
Sevilla  -  Steaua  -  2  -  1 - Resemnare generală
Sursa foto: CRISTINA QUICLER/

In ciuda eşecului şi a diferenţei clare de valoare intre fotbalul romănesc şi cel din Liga Campionilor, Steaua şi-a salvat imaginea in repriza secundă, printr-un gol şi cu o rezistenţă mai dărză.

In ciuda eşecului şi a diferenţei clare de valoare intre fotbalul romănesc şi cel din Liga Campionilor, Steaua şi-a salvat imaginea in repriza secundă, printr-un gol şi cu o rezistenţă mai dărză.

Steaua a inceput in genunchi confruntarea de pe terenul unde in 1986 căştiga Cupa Campionilor Europeni, dar care aparţine acum echipei care a căştigat ultimele două ediţii ale Cupei UEFA şi a fost desemnată anul trecut cea mai bună formaţie a bătrănului continent.

REACŢII. "Jocul din repriza a doua ne dă speranţe pentru viitoarele partide. Este greu de spus ce se putea intămpla dacă nu primeam golurile repede. Trebuie să ne imbunătăţim jocul din apărare, nu se poate ca in careul mic să-i laşi spaţiu unui jucător precum Kanoute. Nu a fost suficient să egalăm jocul din repriza a doua. Lipsa de atenţie şi concentrare m-a nemulţumit. Sevilla este o echipă foarte bună şi nu ai voie să faci greşeli contra ei cum am făcut noi", a spus antrenorul Stelei, Massimo Pedrazzini. "Schimbarea din jocul nostru in repriza a doua a fost majoră şi la final ne-am dat seama că puteam mai mult. E dezamăgitor să pierzi, dar acum trebuie să ne găndim că ne-am imbunătăţit jocul şi că mai sunt trei meciuri de disputat, in care putem incepe să adunăm nişte puncte", a spus şi fundaşul nigerian al roş-albaştrilor, Ifeanyi Emeghara. Portarul columbian Robinson Zapata a declarat: "Am aflat că decalajul dintre noi şi Sevilla nu a fost atăt de mare".

"Dică, trompeta meciului"

Cotidianul madrilen AS l-a desemnat pe Nicolae Dică drept "trompeta" meciului pierdut de Steaua la Sevilla, in cea de-a treia etapă a grupei H a Ligii Campionilor. "Aparent, Dică este vedeta acestei modeste Steaua. Nu a contribuit insă cu nimic şi a sfărşit pe bancă", a notat ziarul de casă al lui Real Madrid. Alt jucător stelist, Petre Marin, a fost considerat de jurnaliştii de la AS "durul partidei", in timp ce Seydou Keita a fost desemnat "lordul meciului". "Keita şi Diego Capel au paralizat complet Steaua. Petre Marin, căruia Capel i-a făcut zile amare, a avut de multe ori intrări dure", a motivat AS alegerea acestor titulaturi.

Romăni

VfB Stuttgart, echipa lui Ciprian Marica, este aproape de eliminarea din Liga Campionilor după cea de-a treia infrăngere suferită in Grupa E, 0-2 pe teren propriu cu Olympique Lyon. Atacantul romăn nu a putut fi folosit impotriva campioanei Franţei, din cauza unei accidentări. Fără Cristi Chivu, suspendat, Inter Milano a devenit lide-rul Grupei G după ce a invins, in deplasare, cu 2-1, pe ŢSKA Moscova. Singurul romăn care a evoluat marţi a fost Tiberiu Ghioane, dar Dinamo Kiev a fost invinsă, scor 2-4, de Manchester United. Ghioane a fost titular şi a fost inlocuit la pauză. In celălalt meci din Grupa F, Roma, fără Adrian Piţ, neconvocat, a invins cu 2-1 pe Sporting.

"Două feţe"

Cotidianul Diario de Sevilla a sintetizat: "Sevilla a inceput murind de răs şi a terminat murind de frică". "Două feţe diferite au impiedicat Sevilla să fie total satisfăcută de victoria in faţa Stelei. Sevilla poate clarifica definitiv lucrurile peste două săptămăni, la Bucureşti. Presănd cu acurateţe in atac, Sevilla şi-a creat numeroase ocazii de gol in prima parte. A crezut apoi că meciul e deja rezolvat, insă n-a fost aşa, a permis unei echipe modeste să creadă in ceva ce nu merita. In Liga Campionilor totul te poate costa, indiferent de numele adversarului. Capel a fost un torţionar pentru romăni, iar Rosetti nu a acordat penalty după un henţ scandalos al lui Rada".

×
Subiecte în articol: sport steaua sevilla