x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Si in Liga, pe "Dinamo"

Si in Liga, pe "Dinamo"

de Daniel Stan    |    11 Oct 2006   •   00:00
Si in Liga, pe "Dinamo"

Conducerea CS Dinamo, proprietara stadionului din Soseaua Stefan cel Mare, da asigurari ca, pana vara viitoare, vor fi intrunite conditiile cerute de UEFA pentru participarea in grupele Ligii Campionilor.

Conducerea dinamovista a avut zi plina luni, cand au fost convocate doua sedinte ale actionarilor, principalul subiect fiind propunerea oficialilor stelisti ca Dinamo sa joace in Ghencea, daca se califica in grupele Ligii Campionilor.

REFUZ. La capatul mai multor ore de discutii, conducerea "cainilor" a decis sa refuze oferta. "Este de admirat ce a facut Steaua, insa nu puteam accepta asa ceva. Am decis, impreuna cu jucatorii si cu conducerea tehnica, sa refuzam oferta. In plus, suporterii au si amenintat ca nu vor veni la meciuri in Ghencea", a declarat actionarul Vasile Turcu. Acesta a mai adaugat ca se cauta solutii privind o eventuala participare in grupele Ligii: "Nu avem unde momentan. Cautam solutii de modernizare a stadionului nostru".

PROMISIUNE. Stadionul din Stefan cel Mare apartine CS Dinamo, prin intermediul Ministerului de Interne. Vicepresedintele clubului sportiv, Eugen Colita, a declarat ca, pana la vara, totul va fi modernizat, iar "cainii" pot juca in Liga pe propriul teren. "Este vorba de o executie bugetara, care a inceput in urma cu opt ani. Lucrarea se deruleaza printr-un ordonator de credite si prin diverse sponsorizari. Pana la iarna, va fi instalata noua tabela, iar pana vara viitoare, va fi gata noua masa a presei, care va fi inaltata peste tribuna 0. De asemenea, va fi acoperita partial tribuna I. Sigur lucrarile se vor termina pana la data startului editiei viitoare a Ligii Campionilor", a precizat oficialul dinamovist.

OPTIMISM
"Daca exista sprijin juridic, vom ajuta si noi financiar. Dupa modernizare, stadionul va avea o capacitate de 16.000 de locuri. Pentru noi nu exista decat varianta Stadionului Dinamo, altfel nu se poate"
Vasile Turcu
actionar FC Dinamo

BUN LA FIA
Momentan, FC Dinamo a primit aprobarea de a juca in grupele Cupei UEFA pe stadionul propriu, acelasi lucru dorindu-l si in cazul calificarii in grupele Ligii. "Deocamdata, stadionul este omologat clasa a II-a, de Federatia Internationala de Atletism, care este mult mai exigenta decat oficialii UEFA, pentru fotbal. Actionarii de la fotbal vor contribui la amenajarea parcarii, a vestiarelor si la masa presei. Totul va fi gata pana la debutul editiei viitoare a Ligii Campionilor", a precizat "vicele" CS Dinamo, Eugen Colita.
×
Subiecte în articol: sport dinamo