x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SIMONA HALEP - prima declaraţie după eliminarea de la Indian Wells

SIMONA HALEP - prima declaraţie după eliminarea de la Indian Wells

de Agerpres    |    15 Mar 2014   •   09:24
SIMONA HALEP - prima declaraţie după eliminarea de la Indian Wells
Sursa foto: JOHN G. MABANGLO/EPA

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a recunoscut că nu a făcut unul dintre cele mai bune jocuri ale sale în partida pierdută în faţa polonezei Agnieszka Radwanska (6-3, 6-4), vineri la Indian Wells, însă tristeţea eliminării în semifinalele turneului californian a fost atenuată de faptul că, începând de luni, reprezentanta ţării noastre va urca pe locului 5 în clasamentul WTA.

'Agnieszka a jucat cu adevărat foarte bine şi a meritat să câştige astăzi. Cred că am început meciul puţin cam moale, nu am fost pregătită de joc. Adversarei mele i-au reuşit toate mingile, iar eu a trebuit să alerg foarte mult. Însă Agnieszka a evoluat foarte bine, este o mare jucătoare şi e întotdeauna foarte greu să joci împotriva ei', a spus Simona Halep la final.

Deşi nu a reuşit să ajungă în finală, cea mai bună jucătoare română a momentului s-a declarat mulţumită de maniera în care a evoluat la actuala ediţie de la Indian Wells.

'Acest turneu a fost foarte, foarte bun pentru mine. Am jucat cu adevărat bine în meciurile de aici şi sunt fericită că am ajuns în semifinale. Veneam şi după o accidentare, una mică, e adevărat, însă nu a fost uşor. Aşa că vreau să mă bucur de rezultatul meu. Mâine voi merge la piscină, iar apoi din nou la cumpărături', a adăugat campioana română.

Simona Halep consideră, totodată, că accederea pe locul 5 în ierarhia mondială a tenisului feminin reprezintă o mare performanţă.

'Sunt foarte bucuroasă pentru noua mea clasare. Voi fi numărul 5 în lume şi este extraordinar pentru mine. Nu sunt tristă pentru că am pierdut aici, se mai întâmplă. Acesta este tenisul. Trebuie să înţeleg că nu pot câştiga toate meciurile', a conchis jucătoarea română.

×
Subiecte în articol: simona halep indian wells declaraţie