x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Simona Halep se pregătește pentru Australian Open

Simona Halep se pregătește pentru Australian Open

de Adi Munteanu    |    05 Dec 2019   •   13:06
Simona Halep se pregătește pentru Australian Open

Tenismena noastră a început asaltul pentru cel de-al treilea titlu de Grand Slam în căldurosul Dubai, însoțită de stafful ei și sub atenta supraveghere a lui Darren Cahill, antrenorul cu care Simona Halep a reînceput colaborarea.

 

Simona a ales calendarul de pregătire pentru noul sezon din circuitul mondial de tenis feminin. Ea a anunțat că, urmând exemplul Serenei Williams, anul viitor va participa la cel mult 16 turnee, toate de la nivel „Premier” în sus. În plus, Simona a anunțat că un mare obiectiv pentru ea este medalia de aur și la Jocurile Olimpice de la Tokyo, unde va participa la toate cele trei probe: simplu, dublu mixt (cu Horia Tecău) și dublu feminin (cu Mihaela Buzărnescu sau cu Irina Begu). În vederea Olimpiadei, Simona a anunțat că până la Tokyo va participa la toate probele de dublu și va continua chiar dacă va fi eliminată la simplu.

Primul turneu la care și-a anunțat prezența este cel de la Adelaide, în Australia, orașul natal al antrenorului Darren Cahill, în perioada 13-18 ianuarie 2020, competiție de categoria „Premier”, cu premii de 782.900 de dolari. „Simo” dorește ca aici să-și facă încălzirea pentru primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, care va începe pe 20 ianuarie.

×
Subiecte în articol: simona halep