x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Simona Halep va participa la ediţia inaugurală a turneului de la Adelaide

Simona Halep va participa la ediţia inaugurală a turneului de la Adelaide

02 Aug 2019   •   11:00
Simona Halep va participa la ediţia inaugurală a turneului de la Adelaide
Sursa foto: Instagram Simona Halep

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, campioana en titre de la Wimbledon, va participa la ediţia inaugurală a turneului de la Adelaide, care va avea loc în luna ianuarie, înaintea Openului Australiei, au anunţat vineri organizatorii, citaţi de Reuters.

Adelaide International, o competiţie combinată ATP şi WTA, va înlocui turneul Sydney International, care a fost retras din calendar pentru a se face loc viitoarei Cupe ATP rezervată echipelor masculine.

"Când am auzit pentru prima oară despre acest turneu, am spus că voi participa cu siguranţă", a declarat Halep, fostă numărul unu mondial.

"Vreau să mă întorc la Adelaide pentru că îmi place foarte mult. Am doar amintiri minunate despre perioada petrecută acolo. Oamenii sunt foarte relaxaţi şi te fac şi pe tine să te simţi foarte relaxat" a adăugat românca, care s-a antrenat anterior la Adelaide sub comanda fostului său antrenor, australianul Darren Cahill, reaminteşte presa de la antipozi.

"Suntem extrem de bucuroşi că Simona Halep, campioana de la Wimbledon, a semnat pentru noul turneul Adelaide International. Simona are legături puternice cu Adelaide, prin fostul ei antrenor Darren Cahill", a spus la rândul său Alistair MacDonald, directorul turneului de la Adelaide.

"Am fost încântaţi să urmărim evoluţia extraordinară a Simonei de la Wimbledon, în urmă cu trei săptămâni, şi sperăm că va putea continua forma sa excelentă la Adelaide International", a adăugat MacDonald.

Turneul de la Adelaide, dotat cu premii totale în valoare de 2 milioane de dolari australieni, va avea loc în perioada 12-18 ianuarie şi va servi drept pregătire pentru participarea la Openul Australiei, primul turneu de Mare Şlem al anului, programat la Melbourne între 20 ianuarie şi 2 februarie.
AGERPRES

×
Subiecte în articol: simona halep