x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Somat sa se insoare - Christian Vieri nu mai poate scapa de insistentele iubitei

Somat sa se insoare - Christian Vieri nu mai poate scapa de insistentele iubitei

de Madalina Corbeanu    |    19 Feb 2006   •   00:00
Somat sa se insoare - Christian Vieri nu mai poate scapa de insistentele iubitei

Cunoscuta in lumea modei si a televiziunii, brazilianca Fernanda Lessa si-a inceput atacul asupra lui Christian Vieri prin invaluire.

De Valentine’s Day, presa mondena din Italia a publicat o serie de interviuri ale brunetei, toate cu acelasi mesaj pentru fotbalistul lui AS Monaco: "Sunt pregatita pentru a deveni sotie!". Replica iubitului s-a lasat asteptata, semn ca Bobo Vieri nu este la fel de pregatit. Cei doi sunt abonati vechi ai revistelor de high-life, actualul jucator al lui AS Monaco fiind cunoscut pentru lista lunga a aventurilor cu femei frumoase, in timp ce Fernanda nu si-a ascuns pasiunea pentru barbatii celebri si cu conturi grase.

LUPTA. Fernanda si Chistian s-au cunoscut in 2003, insa au devenit un cuplu abia un an mai tarziu. Chiar si atunci relatia lor a durat doar cateva luni, Vieri revenind la fosta sa iubire, modelul Elisabetta Canalis, in timp ce Fernanda a ajuns in bratele unui cunoscut om de afaceri italian, Gianluca Reina. Cu toate acestea, ea nu a renuntat la fotbalist, pe care a tot incercat sa-l recucereasca. Devenite rivale, cele doua modele au inceput la sfarsitul anului trecut un razboi mediatic, soldat cu infrangerea Elisabetei. Momentul a coincis si cu plecarea lui Vieri de la Inter la Monaco. 2006 i-a gasit pe Fernanda si pe Bobo impreuna si fericiti la Monte Carlo. "Sunt sigura ca i-am purtat noroc, pentru ca a marcat aproape in fiecare meci", a declarat Fernanda pentru TGCOM.

×
Subiecte în articol: sport