x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sorana Cîrstea, în sferturi la Roland Garros

Sorana Cîrstea, în sferturi la Roland Garros

de Vlad Ionescu    |    01 Iun 2009   •   00:00
Sorana Cîrstea, în sferturi la Roland Garros
Sursa foto: Regis Duvignau/Reuters

Aventura Soranei Cârstea la cel de-al doilea turneu de Grand Slam al anului continuă. Jucătoarea de 19 ani a realizat performanţa carierei, reuşind să se califice în sferturile de finală, după un dramatic 3-6, 6-0, 9-7 cu Jelena Jankovic (Serbia).



Românca uimeşte în continuare pe zgura pariziană. După ce a pierdut relativ uşor primul set, ea şi-a amintit  că anul trecut a învins-o pe sârboaică la Fed Cup, şi l-a câştigat pe cel de-al doilea fără să cedeze vreum punct.

Actul decisiv a fost epuizant pentru ambele jucătoare, încheindu-se în prelungiri, după nu mai puţin de 89 de minute, în favoarea reprezentantei noastre. Sorana şi-a asigurat un cec de 132.500 de euro şi o va întâlni în sferturi  pe Samantha Stosur (Australia) cap de serie numărul 30, învingătoare în meciul cu Virginie Razzano (Franţa)  scor 6-1, 6-2.

La simplu junioare, Elena Bogdan s-a calificat în turul al treilea, după ce a învins-o cu 6-2, 6-3 pe Anna Orlik (Belarus). În schimb, Ana Bogdan, favorita numărul 2, a pierdut încă din primul tur, scor 5-7, 7-6, 1-6, în faţa jucătoarei Lesley Kerkhove (Olanda). La dublu, Elena Bogdan şi Noppawan Lertcheewakar (Thailanda) au dispus în turul întâi de Sina Haas / Magda Linette (Germania / Polonia), scor 6-3, 6-3.

×
Subiecte în articol: sport