x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sotia lui Figo e campioana.

Sotia lui Figo e campioana.

10 Iul 2004   •   00:00

Capitanul Portugaliei si-a luat revansa in fata Europei. Consoarta sa, Helen Swedin, a fost desemnata cea mai frumoasa femeie de la Euro 2004

DELIA GOMOESCU

Luis Figo a pierdut titlul european in fata grecilor, dar este cel mai invidiat barbat de la Euro 2004. Helen Swedin, sotia capitanului Portugaliei, a fost desemnata castigatoare in competitia celor mai frumoase iubite ale fotbalistilor participanti la Campionatul European.

PODIUM. Potrivit cotidianului spaniol AS, sotia lui Figo a devansat-o pe Elisabetta Canalis, prietena lui Christian Vieri, intr-un sondaj initiat de site-ul tiscali.com. Locul al treilea este ocupat de Eva Kilianova, iubita cehului Milan Baros, golgheterul Euro 2004. Daca sotii Figo formeaza un cuplu sudat, nu acelasi lucru se poate spune despre contracandidatii lor. Relatia lui Vieri cu Elisabetta Canalis este mai mult decat instabila. Cei doi, cand par la un pas de nunta, cand jura ca totul s-a terminat. In schimb, in casa Baros domneste neincrederea. Frumoasa Eva e terorizata de faptul ca o alta femeie i l-ar putea fura pe Milan.

TOP. Printre primele clasate se numara si Mamen Sanz, sotia lui Raul, chiar daca in ultimul timp au circulat zvonuri referitoare la o iminenta separare a celor doi. Ca si in cazul lui Beckham, si despre Raul s-a spus ca problemele conjugale au dus la o evolutie destul de modesta a spaniolului la turneul din Portugalia. Alte doua modele, Nicole Merry, consoarta lui Thierry Henry, si Magdalena Graf, sotia portarului suedez Magnus Hedman, se afla si ele printre cele mai dorite femei de la Euro.

INVIDIAT SI DE RONALDO

Fotomodelul suedez Helen Swedin si portughezul Luis Figo s-au cunoscut in 1996, pe pamant spaniol, la Barcelona, la un spectacol al dansatorului de flamenco Joaquin Cortes. Cei doi s-au casatorit in 2001 si au doua fetite, Daniela (5 ani) si Martina (2 ani). Despre sotia colegului sau de la Real Madrid, brazilianul Ronaldo spunea ca daca ar avea o astfel de companie acasa nu ar iesi nici macar pana la poarta.
×
Subiecte în articol: sport sotia