x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Spania îi prelungeşte angajamentul lui del Bosque

Spania îi prelungeşte angajamentul lui del Bosque

23 Noi 2009   •   00:00

Preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal, Angel Maria Villar Llona, a anunţat la Dubai că selecţionerul Vicente del Bosque şi-a dat acordul pentru a-şi prelungi contractul cu doi ani, până în 2012, informează AFP. "Am discutat cu Del Bosque despre prelungirea contractului său cu doi ani şi a fost de acord", a spus oficialul spaniol.



Vicente del Bosque a fost numit, în noiembrie 2008, selecţionerul Spaniei, actualul său acord fiind valabil până în 2010. "Încă nu am semnat prelungirea contractului, dar cuvântul său este important. Avem deplină încredere în selecţioner, datorită rezultatelor obţinute până în prezent şi randamentului atât de bun atât din competiţiile oficiale cât şi din cele amicale", a precizat Villar Llona.

Oficialul spaniol speră ca naţionala ţării sale să câştige Cupa Mondială din Africa de Sud. "Însă trebuie să ne arătăm valoarea în teren, nu să visăm, pentru că există uriaşii fotbalului mondial, cum ar fi Brazilia, Germania şi Italia, care au aceleaşi aspiraţii", a adăugat Angel Maria Villar Llona.

×
Subiecte în articol: sport