x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

20 Dec 2004   •   00:00

21 DECEMBRIE 2004

Daniel Pancu - "dubla" pentru Besiktas

Daniel Pancu a marcat de doua ori pentru Besiktas in meciul castigat cu 6-1 in fata lui Sebatspor. Atacantul roman a evoluat pe toata durata partidei si a inscris in minutele 12 si 71. El i-a impresionat pe ziaristii turci, care apreciaza ca romanul ar trebui sa fie unul dintre titularii incontestabili ai "vulturilor". "Nu se poate renunta la Pancu. Am sustinut si voi continua sa sustin acest lucru. El este unul dintre jucatorii de calitate ai echipei. Daca ai un astfel de fotbalist, trebuie sa il folosesti", mentioneaza cotidianul Hurriyet.

FIFA - Romania, pe locul 29

Reprezentativa Romaniei ocupa locul 29 in clasamentul FIFA Coca-Cola pe luna decembrie. Nationala a acumulat 664 de puncte si a coborat o pozitie fata de luna trecuta. Adversarele "tricolorilor" in preliminariile Cupei Mondiale din 2006 ocupa urmatoarele pozitii: Cehia - locul 4, Olanda - locul 6, Finlanda - locul 43, Macedonia - locul 92, Armenia - locul 119 si Andorra - locul 138. Pe primele trei pozitii se afla Brazilia, Franta si Argentina.

Manchester - Scandal la balul de Craciun

Petrecerea de Craciun a echipei britanice a fost marcata de doua scandaluri izbucnite dupa ce Darren Fletcher si Rio Ferdinand au fost loviti de alte doua persoane prezente la eveniment. Potrivit The Sun, primul scandal s-a declansat cu putin timp inainte de miezul noptii, cand "prietenul dubios al unui jucator de rezerva l-a lovit cu pumnul pe Darren Fletcher". "Apoi, la ora 2:30 dimineata, un misterios barbat l-a pocnit din senin pe Ferdinand".

Antrenori - Lucescu in apara pe del Bosque

Mircea Lucescu spune ca Vicente del Bosque ar trebui sa ramana la conducerea tehnica a "vulturilor" si a precizat ca i-a spus acest lucru si presedintelui gruparii din Istanbul, Yildirim Demiroren. Tehnicianul a explicat si ce a discutat cu acesta la Parma: "Presedintele clubului nu mi-a propus sa revin la Besiktas si oricum nu intentionez sa plec de la Sahtior."

AS Roma - Totti, cel mai bun marcator

Francesco Totti a devenit cel mai bun marcator din istoria echipei AS Roma, dupa ce a inscris doua goluri in partida castigata cu 5-1 in fata Parmei. Internationalul italian a ajuns la cota 108 goluri pentru formatia romana, intrecandu-l pe Roberto Pruzzo, care avea 106 goluri. "Este ca si cum as fi castigat titlul de campion", a spus Totti.

Spania - Craioveanu, laudat de presa

Gheorghe Craioveanu a fost laudat de presa spaniola pentru evolutia din meciul cu fosta sa formatie Real Sociedad, 1-1, din Primera Division. "Antrenorul Quique Flores a incercat sa profite de motivatia lui Craioveanu, iar aceasta a fost decizia potrivita, pentru ca romanul s-a transformat in cel mai periculos atacant al echipei Getafe".
×
Subiecte în articol: sport locul