x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORTUL - Pleaca Petrescu, vine Moldovan?

SPORTUL - Pleaca Petrescu, vine Moldovan?

de Dragos Stoica    |    06 Dec 2005   •   00:00
SPORTUL - Pleaca Petrescu, vine Moldovan?

Aflat aproape de incheierea unui contract cu Wisla Cracovia, Dan Petrescu ar urma sa fie inlocuit de Viorel Moldovan.

Plecarea lui Dan Petrescu la formatia poloneza Wisla Cracovia prinde tot mai mult contur. La finalul meciului pierdut de Sportul la Bistrita, fostul international i-a anuntat pe jucatorii sai ca este posibil sa nu mai continue pe banca echipei din Regie in retur, iar ieri a avut o discutie cu patronul Vasile Siman. Petrescu ar putea pleca azi in Polonia.

OFERTA. Presa polona de ieri afirma ca sefii Wislei au ajuns deja la un acord cu Petrescu, care va fi instalat ca antrenor principal in schimbul a 300.000 de dolari anual. Conform cotidianului Przeglad Sportowi, banii cu care va fi platit ex-tehnicianul Sportului ar veni de la o banca care se numara printre sponsorii echipei din Cracovia. Acelasi ziar noteaza ca oficialii lui Wisla s-ar afla in aceste zile in Portugalia pentru a trata aducerea catorva jucatori. In acest timp, Vasile Siman l-ar fi contactat pe atacantul lui Poli Timisoara, Viorel Moldovan, propunandu-i acestuia sa vina in Regie pe post de antrenor-jucator. Moldovan nu s-a hotarat daca va da curs ofertei.

JUCATORI DIN ROMANIA
In cazul in care Dan Petrescu va fi instalat la Wisla, tehnicianul roman nu va merge cu mana goala la Cracovia. Oficialii formatiei poloneze au pus deja ochii pe internationalii Ionut Mazilu, Tibi Balan si Costin Lazar, interesandu-se de evolutiile pe care le-au avut acestia in meciul pierdut de "studenti" la Bistrita. Se pare ca aici a stat si motivatia prin care Petrescu va reusi sa-l induplece pe Vasile Siman sa-i dea drumul, promitandu-i acestuia ca viitoarea sa echipa va achizitiona cel putin un fotbalist de la Sportul in aceasta iarna. Totodata, Wisla este si in cautarea unui portar, pe care polonezii ar vrea sa-l aduca tot din Romania.

×
Subiecte în articol: sport petrescu