x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Adversari din Germania, Slovenia, Rusia şi Polonia pentru HCM Constanţa

Adversari din Germania, Slovenia, Rusia şi Polonia pentru HCM Constanţa

28 Iun 2011   •   10:30
Adversari din Germania, Slovenia, Rusia şi Polonia pentru HCM Constanţa

Campioana la handbal masculin HCM Constanta va juca in grupa C a Ligii Campionilor, alaturi de echipele HSV Handball (Germania), Cimos Koper (Slovenia), St. Petersburg HC (Rusia), Wisla Plock (Polonia) si castigatoarea grupei a 3-a din turul doi, conform tragerii la sorti de azi, de la Viena.

In grupa a 3-a lupta calificarea in grupa C formatiile HC Metalurg (Macedonia), FH Hafnarfjordur (Islanda), Haslum HK (Norvegia) si Maccabi Srugo Rishon Lezion (Israel).

In grupa A, internationalul Rares Jurca va juca cu echipa sa Kadetten Schaffhausen (Elvetia), cu FC Barcelona, Croatia Zagreb, Chambery Savoie HB (Franta), Bosna Sarajevo (Bosnia) si castigatoarea grupei a 2-a din turul doi.

In faza grupelor sunt angrenate 24 de echipe (patru grupe a cate sase echipe), meciurile urmand a se disputa in sistem tur-retur, intre 28 septembrie si 26 februarie 2012. Optimile de finala vor avea loc in dubla mansa eliminatorie, intre 14-18 martie (turul), respectiv 21-25 martie (returul), sferturile de finala intre 18-22 aprilie si 25-29 aprilie, iar Turneul Final Four, la Koln, in 26-27 mai, care va decide castigatoarea competitiei.

In sezonul trecut, formatia HCM Constanta nu a trecut de faza grupelor.

Conducerea campioanei Romaniei va avea de rezolvat si problema salii proprii, in privinta careia EHF a emis o interdictie pentru disputarea meciurilor din Liga Campionilor. Presedintele HCM Constanta, Nurhan Ali a declarat inaintea plecarii spre Viena ca va incerca sa obtina o noua derogare din partea EHF, la fel ca in anii trecuti.

×