x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Alexandra Cadanţu şi Kataryzna Piter, învinse în finala de dublu la BRD Bucharest Open

Alexandra Cadanţu şi Kataryzna Piter, învinse în finala de dublu la BRD Bucharest Open

17 Iul 2016   •   20:00
Alexandra Cadanţu şi Kataryzna Piter, învinse în finala de dublu la BRD Bucharest Open

Perechea alcătuită din jucătoarea română de tenis Alexandra Cadanţu şi poloneza Katarzyna Piter a fost învinsă cu 6-3, 7-6 (7-5) de cuplul Jessica Moore (Australia)/Varatchaya Wongteanchai (Thailanda), duminică, la Arenele BNR din Capitală, în finala probei de dublu din cadrul turneului BRD Bucharest Open (WTA), dotat cu premii totale de 226.750 dolari.

Cadanţu (26 ani, 211 WTA la dublu) a ratat câştigarea celui de-al doilea său titlu de dublu la Bucureşti, după cel adjudecat în 2014, alături de Elena Bogdan.

În meciul de duminică, Alexandra şi Katarzyna au lăsat impresia că pot întoarce jocul în setul al doilea, în care au condus cu 3-1, dar în cele din urmă Moore şi Wongteanchai au revenit şi au servit de două ori pentru meci, la 5-4 şi 6-5, însă cuplul româno-polonez a reuşit să ducă partida in tie-break. Moore şi Wongteanchai au avut 6-2 în tie-break, Cadanţu şi partenera sa au revenit până la 6-5, dar perechea australiano-thailandeză a închis meciul cu 7-5, într-o oră şi 25 de minute.

Învingătoarele s-au ales cu un cec de 12.300 dolari şi 280 de puncte WTA, iar învinsele au fost răsplătite cu 6.400 dolari şi 180 de puncte WTA.

România rămâne cu titlul cucerit la simplu de Simona Halep, principala favorită, cu un categoric 6-0, 6-0 în finala cu letona Anastasija Sevastova, cap de serie numărul şapte, duminică, la Arenele BNR din Capitală, în doar 47 de minute.
www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: alexandra cadantu