x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Americanul Pavlik va fi următorul adversar al lui Bute.

Americanul Pavlik va fi următorul adversar al lui Bute.

20 Iun 2011   •   08:35
Americanul Pavlik va fi următorul adversar al lui Bute.

Fostul campion mondial la categoria mijlocie, Kelly Pavlik, va fi, in proportie de 90 la suta, urmatorul adversar al lui Lucian Bute, se arata intr-un comunicat dat publicitatii de Federatia Romana de Box (FRB).

Surse din cadrul Intrebox au dezvaluit ca, in proportie de 90 la suta, urmatorul adversar al lui Lucian Bute va fi Kelly "The Ghost" (Fantoma) Pavlik. Dupa ce s-au lovit de refuzul lui Mikkel Kessler, Interbox i-a facut o "oferta de nerefuzat" fostului campion mondial de la mijlocie, Kelly Pavlik. Gruparea canadiana asteapta acum raspunsul lui Pavlik, care si-a exprimat in mai multe randuri dorinta de a boxa cu Lucian Bute, anunta FRB.

Promotorul Bob Arum, care il reprezinta pe Pavlik, a confirmat ca s-a ajuns la o intelegere de principiu pentru un meci in noiembrie. "Mai trebuie sa ne punem la punct cu Interbox in privinta locului de desfasurare", a declarat Arum, care a confirmat faptul ca Pavlik ar fi dispus sa boxeze in Montreal.

Postul Showtime si-a manifestat interesul pentru un asemenea meci care ar putea aduce o bursa de cateva milioane bune de dolari pentru fiecare din cei doi boxeri. "Astept cu nerabdare meciul impotriva lui Lucian Bute. Este unul dintre cei mai buni pugilisti de la supermijlocie din lume. Este stangaci, inalt, puternic si are un fizic extraordinar. Va fi un meci extraordinar si o ocazie unica de a boxa, din nou, in Canada la un post de televiziune mare", a spus Kelly Pavlik.

Kelly Pavlik, fost campion mondial la mijlocie in versiunile WBC si WBO, a trecut la supermijlocie dupa ce a avut dificultati in a face categoria la ultimele meciuri de la mijlocie. Pavlik, in varsta de 29 de ani, are un palamres impresionant: 37 de victorii, 32 prin KO, doua infrangeri. Pavlik a boxat cu nume mari din boxul mondial: Sergio Gabriel Martinez, Bernard Hopkins (a pierdut, dar la puncte) sau Jermain Taylor. Pavlik a intalnit in cariera doi dintre pugilisti care au aspirat la titlul lui Lucian: Edison Miranda si Fulgencio Zuniga.

Oficialii Interbox au dezvaluit ca asteapta semnarea contractului cu Pavlik pentru a face public urmatorul adversar, insa au spus ca au si o varianta de rezerva, probabil Glen Johnson care a boxat in SuperSix.

×
Subiecte în articol: lucian bute box sporturi ibf kelly pavlik