x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Ana Bogdan, calificată în semifinalele turneului WTA de la Bogota

Ana Bogdan, calificată în semifinalele turneului WTA de la Bogota

14 Apr 2018   •   11:10
Ana Bogdan, calificată în semifinalele turneului WTA de la Bogota

Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului WTA de la Bogota (Columbia), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, graţie unei victorii cu 6-1, 6-1 în faţa jucătoarei chiliene Daniela Seguel.

Bogdan (25 ani, 76 WTA), a şaptea favorită, s-a impus după o oră şi 8 minute şi va juca a doua sa semifinală consecutivă, după cea disputată săptămâna trecută la Monterrey (Mexic). Ea mai are o semifinală WTA în palmares, anul trecut la Bucureşti.

Românca a învins fără drept de apel o adversară venită din calificări (25 ani, 191 WTA), aceasta fiind a doua sa victorie de vineri, după ce a încheiat meciul cu rusoaica Ana Blinkova, început joi, 1-6, 7-6 (8), 6-4.

Ana Bogdan a reuşit 4 aşi în meciul cu Seguel, a comis 2 duble greşeli, a avut 23 de winners şi a făcut doar 8 erori neforţate, spre deosebire de sud-americancă, autoare a 11 winners şi a 21 de erori neprovocate.

Jucătoarea născută la Sinaia şi-a asigurat un cec de 11.500 dolari şi 110 puncte WTA, iar în penultimul act o va înfrunta pe Anna Karolina Schmiedlova (Slovacia), fostă câştigătoare a titlului la Bucureşti, care a profitat în sferturi de abandonul jucătoarei columbiene Emiliana Arango, la scorul de 6-1, 1-0.

Pentru Bogdan va fi primul său meci cu Schmiedlova (23 ani, 132 WTA).
AGERPRES 

×
Subiecte în articol: Ana Bogdan