x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Ana Bogdan, învinsă de Garbine Muguruza în semifinale la Monterrey

Ana Bogdan, învinsă de Garbine Muguruza în semifinale la Monterrey

08 Apr 2018   •   08:45
Ana Bogdan, învinsă de Garbine Muguruza în semifinale la Monterrey
Sursa foto: David Iliff

Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan a fost învinsă de spaniola Garbine Muguruza, principala favorită, cu 6-0, 7-5, sâmbătă, în semifinalele turneului WTA de la Monterrey (Mexic), dotat cu premii totale de 226.750 dolari.

Bogdan (25 ani, 90 WTA), a şasea favorită, s-a înclinat după o oră şi 21 de minute, în faţa numărului trei mondial.

Ana Bogdan şi-a egalat cu acest prilej cea mai bună performanţă din carieră, semifinalele unui turneu WTA, realizată prima oară anul trecut la Bucureşti.

Românca a făcut un prim set foarte slab, cu multe greşeli, şi Muguruza (24 ani) l-a câştigat la zero în doar 27 de minute.

Bogdan a evoluat mult mai bine în setul secund, când a condus cu 2-0, 3-1, 4-2, dar apoi şi-a pierdut avantajul, iar în cele din urmă a cedat cu 5-7.

Ana Bogdan a reuşit 4 aşi, dar a comis şi 5 duble greşeli, a avut 14 winners şi a făcut 11 erori neforţate. Muguruza a realizat 3 aşi, a avut 3 duble greşeli, a reuşit 15 winners şi a comis 8 erori neprovocate.

Ana Bogdan va primi un cec de 11.300 dolari şi 110 puncte WTA pentru participare.

În finală, Muguruza o va înfrunta pe unguroaica Timea Babos, a patra favorită, care a dispus în penultimul act de americanca Sachia Vickery, cap de serie numărul şapte, cu 1-6, 6-2, 6-2.
AGERPRES 

×
Subiecte în articol: Ana Bogdan