x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Atleta Andreea Ogrăzeanu are planuri mari: "Medalie în 2016"

Atleta Andreea Ogrăzeanu are planuri mari: "Medalie în 2016"

de Sorin Anghel    |    25 Sep 2011   •   21:00
Atleta Andreea Ogrăzeanu are planuri mari: "Medalie în 2016"

Desi este detinatoarea recordului national in proba de 100 de metri, Andreea Ograzeanu a devenit cunoscuta publicului anul acesta, dupa ce a devenit campioana europeana de ti­ne­ret.

"Ma bucura foarte mult rezul­ta­tul obtinut la Ostrava, mai ales ca am avut vantul in fata. Am fost intr-o forma buna la acel moment si cred ca as fi putut sa obtin un timp mai bun. Important este insa ca am cas­tigat", spune atleta din Alexandria.

Dupa o perioada in care atle­tismul feminin s-a aflat intr-un con de umbra, Andreea Ograzeanu re­prezinta speranta romanilor pentru editiile viitoare ale Jocurilor Olim­pice. "La Londra mi-am propus sa ma calific in finala, iar la Rio de Janeiro vreau sa castig o medalie. Sper sa raman in continuare pe aceeasi linie ascendenta inregistrata in ultimii ani. Rezultatele bune inre­gistrate pana acum au fost posibile si datorita faptului ca am stiut sa ma tin departe de accidentari", mar­turiseste sportiva.

Ea recunoaste ca un mare merit in ceea ce priveste rezultatele sale bune il are an­trenoarea sa, Cristina Manea. "Nu este doar antrenoarea mea, ci si psihologul meu. Stie cum sa lucreze cu mine pentru ca ma cunoaste foarte bine. Eu chiar nu sunt de acord cu cei care spun ca Romania are juniori buni, dar sunt stricati de catre antrenori."

×
Subiecte în articol: atletism ndreea ogrăzeanu