x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Aur şi argint pentru România la dublu vâsle, la Campionatele Mondiale de canotaj academic pentru juniori

Aur şi argint pentru România la dublu vâsle, la Campionatele Mondiale de canotaj academic pentru juniori

de Agerpres    |    11 Aug 2013   •   14:40
Aur şi argint pentru România la dublu vâsle, la Campionatele Mondiale de canotaj academic pentru juniori

România a cucerit duminică o medalie de aur, la dublu vâsle feminin, şi una de argint, la dublu vâsle masculin, la Campionatele Mondiale de canotaj academic pentru juniori de la Trakai (Lituania). În finala probei feminine de dublu vâsle, Elena Logofătu şi Nicoleta Paşcanu s-au impus cu timpul de 7 min 07 sec 72/100, urmate de Australia (7:10.82) şi Danemarca (7:13.90).

La dublu vâsle masculin, Marian-Florian Enache şi Gheorghe-Robert Dedu au terminat pe locul secund în finală, cu timpul de 6 min 30 sec 12/100, după Germania (6:27.20), dar înaintea Poloniei (6:32.48).

România cucerise o medalie de aur, prin echipajul masculin de patru rame fără cârmaci, şi una de argint, la dublu rame fără cârmaci feminin, sâmbătă, în prima zi a finalelor de la Trakai. Delegaţia noastră mai are două echipaje calificate în finalele de duminică, în proba regină, 8+1, atât la feminin, cât şi la masculin.

×