x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Balea Lac / Munţi de zăpadă - Deschis pentru free-ride

Balea Lac / Munţi de zăpadă - Deschis pentru free-ride

de Sorin Anghel    |    22 Apr 2007   •   00:00

Balea Lac, aflată la o altitudine de 2.034 de metri, este locul cu cele mai lungi şi adevărate ierni din Romania.

Balea Lac, aflată la o altitudine de 2.034 de metri, este locul cu cele mai lungi şi adevărate ierni din Romania.

Intreabă un munţoman despre locul in care şi-ar dori să schiezi zi de zi şi iţi va răspunde fără ezitare Balea Lac. Staţiunea sibiană, aflată la o altitudine de 2.034 de metri, oferă cele mai sălbatice locuri pentru schi de tură, sărituri cu placa şi coborari prin zăpadă powder.

SHOW. Oricine işi doreşte astfel de locuri, in care zăpada iţi sare in faţă şi iţi dă senzaţia că totul e al tău. Nu sunt clipe mai frumoase pentru un practicant de snowboard decat acelea cand simte cum zboară prin zăpada moale. Şaua Capra este un loc devenit mult prea clasic pentru riderii din ţara noastră.

Pentru cei enervaţi că trebuie să facă multe urcări pe jos există o altă variantă. Coborari pe sub instalaţia de transport pe cablu. De la staţia de sus a telecabinei pană la cascadă se coboară printr-o zăpadă superbă, ce are mai mult de un metru grosime.

Pentru a evita riscul producerii unor avalanşe (meteorologii nu au emis avertizări pentru această perioadă) incercaţi să coboraţi cat mai mult pe firul văii.
×
Subiecte în articol: ski express