x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Begu şi Halep, calificate în semifinalele probei de dublu la Madrid

Begu şi Halep, calificate în semifinalele probei de dublu la Madrid

11 Mai 2017   •   17:58
Begu şi Halep, calificate în semifinalele probei de dublu la Madrid
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images

Româncele Irina Begu şi Simona Halep s-au calificat, joi, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Madrid (WTA), dotat cu premii totale de 5.439.350 de dolari, după ce au dispus cu 6-3, 3-6, 10-6 de cuplul Sania Mirza (India)/Iaroslava Şvedova (Kazahstan), cap de serie numărul patru. 

Begu şi Halep au obţinut o victorie nescontată, după o oră şi 16 minute. 

Româncele au dominat primul set, adjudecat cu 6-3, dar apoi au cedat în a doua parte a actului secund, câştigat de adversare cu 6-3, după trei ghemuri consecutive. 

În super tie break, Mirza şi Şvedova au condus cu 4-3, dar au urmat cinci puncte la rând reuşite de reprezentantele noastre, care s-au desprins la 8-4, iar apoi au încheiat meciul cu 10-6. 

Mirza şi Şvedova (kazaha este antrenată de românul Victor Ioniţă, fostul tehnician al Simonei Halep) au câştigat marţi cu 6-1, 7-5 în faţa perechii româno-americane Monica Niculescu/Christina McHale. 

Begu şi Halep şi-au asigurat un cec de 79.360 euro şi 390 de puncte WTA, iar în penultimul act vor înfrunta câştigătoarele din meciul Kiki Bertens (Olanda)/Johanna Larsson (Suedia) - Timea Babos (Ungaria)/Andrea Hlavackova (Cehia/N. 5). Begu a învins-o la simplu pe Larsson, dar a pierdut în faţa olandezei Bertens. 

Simona Halep, deţinătoarea titlului, s-a calificat, joi, în semifinalele probei de simplu, după ce a învins-o pe CoCo Vandeweghe (SUA), cu un categoric 6-1, 6-1, urmând să evolueze în penultimul act contra letonei Anastasija Sevastova. 
www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: irina begu simona halep