x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Biletele pentru meciul lui Bute, aproape epuizate

Biletele pentru meciul lui Bute, aproape epuizate

07 Iul 2011   •   12:21
Biletele pentru meciul lui Bute, aproape epuizate

Biletele pentru gala Campion pentru Romania sunt aproape epuizate, dupa suplimentarea facuta de organizatori, mai putin de 200 de bilete fiind disponibile in aceasta dupa-amiaza. In acest context, la eveniment vor fi prezenti peste 8.000 de spectatori, lucru care va reprezenta un record in materie de audienta intr-o sala din Romania.

Oameni de sport, politicieni, functionari publici sau vedete din show-biz, printre care Ion Tiriac, Ilie Balaci, Victor Piturca, Gheorghe Hagi, Dumitru Dragomir, Gigi Becali, Cristi Borcea, Ioan Nicolaie, Ivan Patzaichin, Daniel Iftimoaie, Catalin Zmarandescu, Francisc Vastag, Ion Alexe, Giovani si Victor Becali sau George Copos si-au anuntat prezenta la gala Campion pentru Romania.

Partida se va vedea in peste 80 de tari, printre care Anglia, Germania, Spania, Italia, Philipine, Mexic, Argentina, Rusia, Ucraina, Thailanda, etc., audienta estimata fiind de 400 de milioane de telespectatori. Ca o comparatie, meciul Wladimir Klitschko – David Haye a fost urmarit de 500 de milioane de telespectatori.

Lucian Bute isi va pune in joc pentru a opta oara centura mondiala, in fata francezului Jean Paul Mendy, la 9 iulie, in cadrul galei "Campion pentru Romania", ce va avea loc la Romexpo si va fi transmisa de Pro TV.

×